poznam velmi vela ludi, ktori si vsetko mozne prepichovali vsetkym moznym.
a piercing je velmi zdravy. uz aj si ho utekaj dat. vyplavuje zelezo do organizmu a tym padom nikdy nebudes trpiet anemiou. ani spenat nemusis jest. je to vedecky overene.
@babizna ja viem, ze si si robila srandu (a nepoviem jej to), ale ja nie..naozaj je to zdrave. po piercingu mas aj viacej otvorov v tele, cize sa az tak nepotis - vedecky dokazane, co myslis, preco si davaju ludia robit tunely?
Ja mám piercing v pupku... To je jediné miesto kde sa mi to páči..
Kamarátka mi robila pred 2 rokmi na opekačke zicherkou piercing do dolnej pery... cca po pol roku ma omrzel tak som ho dala dole a doteraz tam mám jazvu..
čo sa týka tetovania, moja bývalá najlepšia kamoška si dala vytetovať hviezdu, ktorá ju omrzela po 3 dňoch ale tú si nemôže dať dole ako piercing
viem že je to pre tvoju vekovú kategóriu "cool" keď niekto niečo také má, ale radím ti poriadne si premyslieť či to tetovanie budeš chcieť aj o 10 rokov a či ti jazvy po piercingu nebudú tak veľmi prekážať
@t írso ja som si myslela, ze tunely si davaju robit preto, aby mali kam pchat prsty v strese... alebo maju doma male deti, ktorym nechcu kupit zeleznicu, tak domov donesu aspon tunel.
@badcoree no ja ten piercing v pere nemám už asi rok a pol a stále tam mám takú bodku a keď zošpúlim ústa tak tam mám až takú priehlbinu.... veď rob ako chceš ale garantujem ti že z pery si ten piercing skôr či neskôr vyberieš ...
nepochopim ludiii co si robia pirecing sami, a potom sa rozculuju, ze maju infekciu alebo zltacku. takze sebe samemu robit pirecing rozhodne neodporucam. teda pokial niesy profesionalna "pirecingarka" ci ako to nazvat. inac jedine negativum je v tom, ze uz nikdy v zivote nebudes moct darovat krv, co vetsina aj tak nema v plane .
k poniektorim ludom....nepochopim ludii, co sa tu navazaju do autorky,ale sami ziaden pirecing ani tetovanie nemaju......ale to bude asi ta narodna vlastnost-zavist.
Najzdravší... čo ja viem papaťka, či je akýkoľvek zásah do tela zdravý...
S tetovaním aj piercingom si môžeš zaviesť hocikde hocičo a nemusíš sa potom z toho tešiť. Sama mám tetovanie na bruchu, som s ním spokojná a ešte nemám žiadne vedľajšie príznaky ničoho (keď začnem slintať, krívať a rolovať sa na dlážke, dám vedieť), hrozí aj pri sterilných ihlách, že chytíš niečo navyše ako len kerku.
Pri piercingoch neviem ako to je, zistila som si len veci ohľadom piercu v jazyku, lebo tam si tiež idem dať a bolo mi povedané len o ničení zubnej skloviny a ďalej si nepamätám, ale viem, že kamarát ešte niečo splietal
@31 je mi zle!a ake mas na bruchu?....ty ludia si vazne zavarily!!nechcela by som ale mne sa nic taketo z pery nestalo a to mam aaj v nose vlastnymi rukami spravenu dierku uz dost dlh
omg toto je co za diskusiu... ked chcete byt cool dajte si ten piercing lebo ked vas to omrzi tak si to aspon date dole. Kerky si clovek robi lebo si chce nieco pripomenut, nieco by mali symbolizovat a nie ze to je cool tak si to na seba dam (alebo vlastne nechajte sa vsetci potetovat nech si potom o par dni ked vas prejde euforia mozte trieskat hlavu o stenu a bude to symbol vasej dementnosti)
A zdravsie? To co je za blbost, ked si to nechas robit u pofesionala tak to je rovnako zdravotne nezavadne (respektive minimalne skodlive). Ked prides k ujovi ferovi co ma podamacky vyrobeny strojcek a robi kerky za flasu alebo si doma zicherkou budes prepichovat jazyk potom sa necuduj ze to hnisa, dostanes nejaku haved atd
@pinkprincess nekde som cital ze vobec nemozes, lebo po pirecingu patris do tzv. rizikovej skupini. ale len som to nekde cital, takze 100% to tvrdit nemozem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a piercing je velmi zdravy. uz aj si ho utekaj dat. vyplavuje zelezo do organizmu a tym padom nikdy nebudes trpiet anemiou. ani spenat nemusis jest. je to vedecky overene.
ale aj tatúvacie farby obsahuju zelezo, alebo sa m aspon zda, ze som take veci pocul v mýtbasterovi
Kamarátka mi robila pred 2 rokmi na opekačke zicherkou piercing do dolnej pery... cca po pol roku ma omrzel tak som ho dala dole a doteraz tam mám jazvu..
čo sa týka tetovania, moja bývalá najlepšia kamoška si dala vytetovať hviezdu, ktorá ju omrzela po 3 dňoch ale tú si nemôže dať dole ako piercing
viem že je to pre tvoju vekovú kategóriu "cool" keď niekto niečo také má, ale radím ti poriadne si premyslieť či to tetovanie budeš chcieť aj o 10 rokov a či ti jazvy po piercingu nebudú tak veľmi prekážať
(To mi pripomenulo, ako ma dnes v električke fascinovala akýsi babka s čiernym rúžom a bielymi teniskami
k poniektorim ludom....nepochopim ludii, co sa tu navazaju do autorky,ale sami ziaden pirecing ani tetovanie nemaju......ale to bude asi ta narodna vlastnost-zavist.
» www.birdz.sk/webka/corvuscor...
S tetovaním aj piercingom si môžeš zaviesť hocikde hocičo a nemusíš sa potom z toho tešiť. Sama mám tetovanie na bruchu, som s ním spokojná a ešte nemám žiadne vedľajšie príznaky ničoho (keď začnem slintať, krívať a rolovať sa na dlážke, dám vedieť), hrozí aj pri sterilných ihlách, že chytíš niečo navyše ako len kerku.
Pri piercingoch neviem ako to je, zistila som si len veci ohľadom piercu v jazyku, lebo tam si tiež idem dať a bolo mi povedané len o ničení zubnej skloviny a ďalej si nepamätám, ale viem, že kamarát ešte niečo splietal
A zdravsie? To co je za blbost, ked si to nechas robit u pofesionala tak to je rovnako zdravotne nezavadne (respektive minimalne skodlive). Ked prides k ujovi ferovi co ma podamacky vyrobeny strojcek a robi kerky za flasu alebo si doma zicherkou budes prepichovat jazyk potom sa necuduj ze to hnisa, dostanes nejaku haved atd