ľudia mám to v jazyku! prepáčte, nejako som to tam zabudla spomenúť.. a určite to nie je hnis. dozvedela som sa, že to mám skutočne kvasinky ale oveľa menej ako to mala jedna dotyčná.. takže škorica? a ako si to mam aplikovať? a ako často?
@violetka skús Tamtum Verde sprej ja som to mal tiež lebo som aj napriek zákazu jedol na druhý deň jogurt a pil mlieko...a ten sprej mi pomohol a ešte si pri čistení zubov kefkou prejdi aj po jazyku
@2christiano2 suhlas, alebo salviovu tinkturu kupit v lekrani, trosku zriedit s vodou a kloktat...da sa aj s cajikom takto. pierc by som nevyberala, ked tak skoc do salonu, kde ti to robili - malli yb ti poradit!
Ja mám tiež piercing v jazyku už polroka a nič sa mi po prepichnutí nestalo,a to som fajčila,pila a jedla mliečne výrobky ...hmm ale to bude asi individuálne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
škorica zabíja kvasinky
nezacal ti normalne hnisat?
Ja mám tiež piercing v jazyku už polroka a nič sa mi po prepichnutí nestalo,a to som fajčila,pila a jedla mliečne výrobky ...hmm ale to bude asi individuálne...
@violetka
myslím si že by si si to mala vybrať..a dávala si si to robiť v normálnom štúdiu ? lebo keď nie sa ani nečudujem že máš problémy.