Piercing je blbosť..obzvlášť pre niekoho tvojho veku...tvoja mama má pravdu...ak chceš tak veľmi ten piercing,tak ti nebude robiť problém počkať pár rokov
Tak určiteee, určite si stoj za svojím a kašli na to, čo ti povie mama. Ale jazyk by som ti neodporúčala, na to by ti mohla prísť. V tvojom veku by bolo super začať s piercingom trebárs na pyskoch (to je tam dole). Je to super preto, lebo si dosť stará na to, aby ti tam už mama nemalo čo kukať a dosť mladá na to, aby si si mohla dovoliť urobiť niečo nápadné proti jej vôli.
priprav si tzv. nápoj šťastia...naplň si pohár rohypnolom..zalej to šampusom ..pomiešaj poriadne.. vypi to a bez sa spýtať mamičky či si ho môžeš dať a povie ti na 100% že áno kľudne si ho daj ...
mam 14, a moja mama nevie o tom, ze som si prepichla dve dodatocne dierky nad mojou originalnou dierkou na pravom uchu, plus dnes cerstvo jednu novu dierku nad lavou dierkou v ktorej mam roztahovak.. takze no problemo ale tak mas 12, a piers do jazyka v dvanastich?
Nerob zo seba cedítko na rezance kým si taká malá Veď máš celý život pred sebou, neskôr sa pre mňa za mňa aj ohoľ do hola ak budeš chcieť ale teraz počúvaj maminu
dnes akurat v mhd..dve dievcata. ani desat nemali..a naoko tak sa hrali s tou kokotinou na jazyku..no co to je za doba dpc by som to najradsej vytrhol na silu z toho jazyka
kludne si ho daj potajme spravit, co mozes ziskat pearsingom v jazyku, znecitliviet si jazyk, stratit chut, dieru v jazyku co nezarastie, obyte zuby, par tyzdnov srkania veci cez slamku a teda ako boli to.....
kludne si ho daj, ved je to in.a tych veci co mozes stratit skutocne neni tolko kolko ziskas ze?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hadam ta tu kazdy uvedie na spravnu mieru
Prihlásená pred 19 minútami
Registrovaná: 7. 3. 2012
Ešte nemá status
» www.birdz.sk/webka/turgon/bl...
čo ti jebe?
v tvojom veku som si nemohol ani len obliecť, čo som chcel poriadne, nie ešte o piercingu rozmýšľať
Uplne suhlas so vsetkym nado mnu..
kokso, mať kov v ústach, bliju celý deň........kvôli tomu ani strojček nemám
kludne si ho daj, ved je to in.a tych veci co mozes stratit skutocne neni tolko kolko ziskas ze?
a co tym vlastne ziskas??
Prepáčte za prehnanú reakciu, ale k tomuto sa inak nedá vyjadriť.