prepichnutie je dosť nepríjemné a trochu bolestivé, keďže je to chrupavka... ale hojí sa to fajn, po pár dňoch už ani nevieš, že ho máš a keď sa budeš o neho dobre starať počas hojenia (čistenie dva krát denne roztokom) nemala by si mať žiadne komplikácie, a zahojený bude pomerne rýchlo (cca mesiac). je to krásny pierc len so slúchadlami je dosť nepohodlný
@thiness kým nie je zahojený tak nasadzovanie slúchadla je bolestivé, ja som ho vtedy nosila len v jednom uchu ale potom je to už v pohodičke keď máš v uchu labretu....keď tam je činka alebo krúžok tak tam slúchadlo buď ani nedáš, alebo tam nedrží
Ja som mala tragus, ale keď mi ho robili, až tak strašne to nebolelo, ako som sa obávala. A s tými sluchátkami pravda, celkom nepohodlné to bolo, ale tak časom som sa naučila nejako s tým žiť.
Treba sa o to zozačiatku riadne starať, čistiť to a máš to v poriadku.
mam ho asi tyzden...prepichovala som si ho sama..a vobec to nebolelo po troch dnoch mi to odpuchlo...nosim v nom sluchadla a aj na tej strane spavam tolko moje skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Treba sa o to zozačiatku riadne starať, čistiť to a máš to v poriadku.