Takže posledná Piercing téma z mojej strany ... viem že tu toho už o tomto typu bolo... ale tak mohli by ste tu niekto o ňom niečo napísať...rád pozrem na vaše skúsenosti ...a asi najviac by ma zaujímalo kadial má ten pierc prechádzať... (áno viem
domacu vyrobu??? uz len kvoli tomuto ti nepoviem nic z mojich skusenosti...
... ludia ako TY a tebe podobni, ktori su lakomi dat par € cloveku za pracu v studiu, aby skraslil ich telo, si jednoducho pierce (v este brutalnejsom pripade tattoo) NEZASLUZIA!!! ...
Informácia pre všetkých... nejde o moju lakomosť keby chcem idem do štúdia a dám za to aj 100 € keby to tak veľmi chcem... lenže je to o tom, že si to chcem spraviť sám a nechcem aby o tom rodičia vedeli.. takže to nejde o lakomosť ... aby ste všetci vedeli... dokázal som sám prepichnúť lalok, chrupavku, 2 povrchové piercingy, smiley, tongue web, SEPTUM (čo je fakt čo povedať) a skúšal som aj prst ... takže sa o mňa báť nemusíte
Neviem kade má presne ten pierc prechádzať ale pripomenul si mi tým,ked kamarátka jednej babe robila piercing pod perou..bol to pre mňa strašný pohľad :/
V žiadnom prípade cez uzdičku, ale na spodnej strane mierne vpravo alebo vľavo a na vrchnej strane by mal vyjsť v strede.
Vyhýbaj sa aj žilám a akýmkoľvek iným ,,útvarom" pod sliznicou.
Nezabudni si dať o hodne dlhšiu tyčku, keďže v spánku ti to môže napuchnúť do nepekných rozmerov, nežrať oriešky, oplátky atď, z ktorých sa trúsia omrvinky.
a ty si myslis ze ked pojdes do studia tak ti daju prijmovy pokladnicny doklad, ktory musis dat podpisat rodicom a vratit naspat??? ty si fakt tupelo... rob si co chces...a uprimne? prajem ti aby si si to dojebal, pretoze ocividne nevies co od dobroty...
nechces aby rodicia vedeli o piercingu v jazyku ktory je relativne malo na ociach.
a ako si, prosim ta, este nevsimli preodnute, a teraz citujem: "lalok, chrupavku, 2 povrchové piercingy, smiley, tongue web, SEPTUM (čo je fakt čo povedať)"?
@forgottenone ako ja sa fakt nechytam.. chalan ma tunel v uchu ale radsej si prepichne zilu v jazyku aby rodicia nevedeli.. nevedeli o com konkretne?
mimochodom, mlady pan, ta zila bude krvacat ani keby si zarezal prasa a vazne pochybujem ze to zvladnes bez lidokainu - heads up - vsimni si aky je jazyk citlivy sval ked na nom citis kazdy jeden kusok jedla alebo pri tom ked sa bozkavas.. nic v zlom ale septum a chrupavky su len o sile prebodnutia. aj ked to boli.
tuto ide o nervove zakoncenia a nie je ich tam malo.
ja som si tiež prepichla viac krát ucho, ale určite by som to neurobila z jazykom... teda za predpokladu, že si nechceš prepichnúť nejakú žilu alebo si ho urobiť zle.... už len kôli väčším rizikám som si to dala robiť v štúdiu...
@neith74 mazaj do piče nerobím tu fóra aby ma tu niekto urážal .. keď ťa to nezaujíma neviem na čo na to klikáš
@forgottenone vieš ja v okolí štúdio nemám čiže tak ... proste je to iné a aj ty píšeš tu 100 správ... áno som génius, vystihol si ma
Ďakujem všetkým, ktorý sa snažili normálne pomocť...a presne tak mi to vysvetlovala kamoška že pichnem zo spodu popri tej žile a vídem v strede ona si pichla sama a ani jej to neopuchlo ani nemala žiadne prblémy úplne bez bolesti...
@andriu5 to, kolko sprav si pisem absolutne nesuvisi s tvojou temou... prepichnut si ucho a prepichnut si jazyk je uz trosku kurva rozdiel...
kazdopadne...ostavam si za tym, co som ti napisal uz vyssie...rob si co chces... len aby tu o par dni nebolo od teba forum, ze nevies rozoznavat chute alebo mas problem s artikulaciou...v "lepsom" pripade nejaky kvalitny zapal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
... ludia ako TY a tebe podobni, ktori su lakomi dat par € cloveku za pracu v studiu, aby skraslil ich telo, si jednoducho pierce (v este brutalnejsom pripade tattoo) NEZASLUZIA!!! ...
nehovoriac o nebezpečenstve, že ak si to nesprávne pichneš môžeš stratiť chuť...
Vyhýbaj sa aj žilám a akýmkoľvek iným ,,útvarom" pod sliznicou.
Nezabudni si dať o hodne dlhšiu tyčku, keďže v spánku ti to môže napuchnúť do nepekných rozmerov, nežrať oriešky, oplátky atď, z ktorých sa trúsia omrvinky.
A je veľmi zlý nápad robiť si to sám.
nechces aby rodicia vedeli o piercingu v jazyku ktory je relativne malo na ociach.
a ako si, prosim ta, este nevsimli preodnute, a teraz citujem: "lalok, chrupavku, 2 povrchové piercingy, smiley, tongue web, SEPTUM (čo je fakt čo povedať)"?
takto nejak mi to cele pripada
mimochodom, mlady pan, ta zila bude krvacat ani keby si zarezal prasa a vazne pochybujem ze to zvladnes bez lidokainu - heads up - vsimni si aky je jazyk citlivy sval ked na nom citis kazdy jeden kusok jedla alebo pri tom ked sa bozkavas.. nic v zlom ale septum a chrupavky su len o sile prebodnutia. aj ked to boli.
tuto ide o nervove zakoncenia a nie je ich tam malo.
@forgottenone vieš ja v okolí štúdio nemám čiže tak ... proste je to iné a aj ty píšeš tu 100 správ... áno som génius, vystihol si ma
Ďakujem všetkým, ktorý sa snažili normálne pomocť...a presne tak mi to vysvetlovala kamoška že pichnem zo spodu popri tej žile a vídem v strede ona si pichla sama a ani jej to neopuchlo ani nemala žiadne prblémy úplne bez bolesti...
@zuzanka1010 lenže moja mama vidícez kožu
pre informáciu ....v celom tele sú citlivé miesta nie len jazyku vačšina z vás by nevedela koľko veľa ich je na smiley ...
kazdopadne...ostavam si za tym, co som ti napisal uz vyssie...rob si co chces... len aby tu o par dni nebolo od teba forum, ze nevies rozoznavat chute alebo mas problem s artikulaciou...v "lepsom" pripade nejaky kvalitny zapal...