neviem, ja by som si nedala ani jeden z nich pri bozkávaní by vadiť nemal, ale zuby poškodzuje mechanicky, ak ho máš dlhodobo ale neviem to z praxe, možno sa mýlim
v jazyku sice nici zuby, ale ked sa naucis jest tak, aby si si ho nedrbala u zuby furt, tak to neni take strasne. a pri bozkavani to necitit ak mas malu gulicku, ak mas vacsiu, tak hej. teda ten druhy to citi, ty nie
pupok je fajn, a je menej problemov s nim, aj ked sa hoji omnoho dlhsie ale jazyk sa hoji dva tyzdne ale komplikovanejsie. a treba sa s nim potom naucit zit, kdezto s tym v pupku sa vzijes hned
mala som v jazyku , zo zdravotnych dovodov musel isť preč , zuby mi nezničil vobec. ani to prepichovanie veľmi nebolelo , len par dni hojenie , v pupku som nemala , ani by som si nedala , každeho koho s tym poznam tak mu ostala jazvička. podla mna je viac v jazyku .. a nie pri bozkavani nevadi prave že je to + aj pri inych činnostiach( napriklad lízanie zmrzliny)
Ja mám aj v jazyku aj v pupku. A poviem ti rovno,že v pupku sa ti to vylieči dajme tomu za mesiac-tri mesiace, budeš to mať v pohode a zrazu sa ti to zničoho nič zapáli. Ale tak,že ťa to bude bolieť pri každom sadaní si a vstávaní a pôjde z toho vkuse krv a hnis. A bude sa to veeeľmi dlho hojiť. Ale pokiaľ si trpezlivá a bolesť ti až tak neprekáža tak je to v pohode.
takmer 3 roky mám v jazyku... stratila som ale bioplastovú guličku a nechce sa mi ísť kúpiť novú nejako extra mi to neprekáža, sú však dni, keď ma bolí jazyk, ale to je len občasné... záleží to aj od toho, či zjem niečo, čo mi ten jazyk vydráždi...
v pupku som chcela ja aj chcem je to tam krajšie jak v hube ale zase ak budeš chcieť potomka bude musieť ísť von ale to by nevadilo ale zase možno to niekomu príde že v pupku to vyzerá tak cigánsky :3
@lola21 ja mam v jazyku a mám tam plastový piercing čo určite nekazí zuby. Pri bozkávaní je to úplne mega. Ja si idem dať do pupku takže brutálne sa teším. Stojí to zato
@nikisweet detský rozum? A to už prečo? Pierc svedči o tom že človek sa snaží odlíšiť od ostatných, byť niečim výnimočný ale určite sa to neviaže na detský rozum.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
kazdy ma svoje + a -
po pierci v pupku mam jazvu (ale to je mojou vlastnou blbostou), komplikovane sa hoji, namaha sa, ked cvicis s bruchom
pierc v jazyku je tiez rizikovy, ak sa zle zahoji, resp. zle prepichne a nezahoji, mozes aj umriet.
pred kazdym by si mala mat respekt.
a ak sa pytas na to, co je estetickejsie podla mna pupok. ale jazykom zas..... mozes asi spravit fajn oral
v jazyku sice nici zuby, ale ked sa naucis jest tak, aby si si ho nedrbala u zuby furt, tak to neni take strasne. a pri bozkavani to necitit ak mas malu gulicku, ak mas vacsiu, tak hej. teda ten druhy to citi, ty nie
pupok je fajn, a je menej problemov s nim, aj ked sa hoji omnoho dlhsie ale jazyk sa hoji dva tyzdne ale komplikovanejsie. a treba sa s nim potom naucit zit, kdezto s tym v pupku sa vzijes hned
V jazyku...sa mi aj celkom páči, teda ako na kom. A pri bozkávaní to bolo hrozne rušivé, ale asi je to sila zvyku.
A jazyk sa mi vyhojil do dvoch týždňov