Dala som si sobotu piercing do jazyka. Ale dala som si ho dnes von. Zajtra by som si ho chcela dat spet. Dierka neni moc velka. Tak sa bojim aby mi nezarastla. Aj ked neviem ci je mozne aby mi za 1 den zarastla.
@najivna Ja viem,ze je to dost hlupe forum,ale pytala som sa ludi a nikto mi nevie odpovedat. Tak som dufala,ze sa aspon niekto najde co mi normalne poradi bez toho aby si zo mna utahoval
ci ti zarastie to neviem ale stiahne sa ti tak ze uz cez nu cinku nepretiahnes. staci na to par hodin a uz to ide tazko a este ked mas piercing v jazyku len par dni tak to uz duplom nedas spat
@chlorofyl Tak to som nevedela. Takze si ho mam dat radsej spet? Lebo ako dost mi to uz leze na nervy. A uz nemam ani nervy mat lad v ustach. Chcela som iba 1 den si ho dat von a ptm na 2 ho vratit.
@chlorofyl Viem,ze to je normalne. Ale uz som pila studene napoje(som daka tomu chora) a proste nepomohlo mi to tak si do huby davam lad. To mi aspon poradili
@roulette daj si ho spat ak sa tam este zmesti : ) a nemysli na to jak keby to bolo daco cudzie v hube lebo potom ti to ani telo neprijme. ber to tak ze je to nova ozdoba a tes sa z toho cim skor si zvyknes tym lepsie pre teba : ) zaciatky su vzdy divne ale to za dva tyzdne prejde ani nepostrehnes ze ho mas
vyberať si ho nemala vôbec to úplného zahojenia ... ja ho mám niekedy problém vrátiť ráno keď ho v noci vyberiem takže zrásť nie ale iba stiahnuť sa môže
Určite si to nedávaj dole, pretože dierka v jazyku ti zarastie veeeeľmi rýchlo! Musíš to vydržať, ja som mala jazyk jak kaktus, ale som pila vodu s ľadom stále a po 3 dňoch to bolo okej, takže určite si to dole nedávaj, vydrž to a potom bude dobre, najlepšie! Veľa šťastia!
No to si spravila riadnu blbosť.. vôbec si nedala jazyku jeden deň pokoj, skôr to viacej podráždiš a je možné, že to tam už ani nevopcháš. Ak vopcháš tak s bolesťou, lebo dierka sa stiahne skoro okamžite po vybratí. Ach jaj to je tak keď si niekto niečo dá a prd o tom vie :/
Jj zarastie, teda tie prve dni to rychlo zarasta...Iba na niekolko minut si ho mozes vybrat..Cize si spravila chobotinu.. Ale ja mam uz pol roka v jazyku a mozem v pohode aj na cely den vybrat a pohoda
@chlorofyl Velmi pekne dakujem vecer som si ho vratila spet. Trosku mi to dost krvacalo aj bolelo,ale chvala bohu mi to nezarastlo este raz velmi pekne dakujem
@1perlicka12 Pytala som sa ludi co maju a moc mi nikto nevedel poradil lebo nikto si to nevytahoval s ust. A ktomu mne to za par hodin ani nezarastlo iba sa to zuzilo a ptm som si to tam musela davat. A opakovat sa nebudem hore som to uz napisala. Takze to je vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak dobre dakujem velmi pekne
ja som mala dake 2 roky prepichnutu chrupavku a 12 hodin po vybrati som to mala tak stiahnute ze som tam nausnicu ledva vratila
ved si kup nejaky priesvitny retainer ked to chces schovavat
@chlorofyl Velmi pekne dakujem vecer som si ho vratila spet. Trosku mi to dost krvacalo aj bolelo,ale chvala bohu mi to nezarastlo este raz velmi pekne dakujem
+ Dakujem vsetkym co mi poradili
Ale aj tak dakujem.