piercing v nose mam uz pomaly desat rokov a stale ma to neprestalo bavit.. ale pomaly u zkoncim aj VS a kedze tu su ludia plni predsudkov pojde to urcite von.. praca a peniaze su prvoradejsie..
Ja som kedysi nosila kruzok, ale zmenila som to, nechcem uz tak kricat.. ale je to len otazka postoja vela veci sa casom pomeni.
nu , ale ked ho chces tak rozhodne chod do toh ked ti niekto povie ze je to tuctove je to jeho problem zvycajne ludi spaja rovnaky styl a "ti ini" len kritizuju.
nechala som si to robit v Prahe v normalnom tattoo studiu, a klasicky prepichom.. vacsinou, ked si to holky davaju nastrelit to vyzera smiesne, pretoze to nemaju na spravnom mieste ( piercing sa ma dat do tej malickej cesticky co mas z boku nosa, preto mas aj prisposobene specialne piercingy aby sa presne napasovali a kopirovali vnutro nosteka
Starostliost pozostavala z dezinfekcie a tu nezanedbavaj, ale to ti vsetko daju a poucia.
Bolest bola minimalna je chvilkove a vyhrknu ti sice slzy, ale je to ako s tetovanim.. vies do coho ides a ze to bude stat za t
ak by si si chcela nausnicu vybrat, dierka ti skoro okamzite zarastie a nezanecha ziadne stopy po noseni piercingu. a este jedno upozornenie.. piercing je ako droga ked raz zacnes budes chciet viac a viac a viac.. ale vsetko ma svoju mieru a ked to spravne vyvazis nemas co stratit
no ja maam tiez nosila som takuu drobnu hviezdicku a teraz kruzok....bolel dost kedze mi to robila kamaraatka s mojou pomocou ale stalo to za to....
co sa tyka dezinfekcie pri mojom prvom piercingu mi v studiu poradili ze najlepsia dezinfekcia je slana voda - prevarena+sol a toho sa aj drzim a to mi pekne zafungovalo aj na ostatne pierce,,,aj ked sa mi nieco nahodou zapalilo pre zly sperk tak slana voda to poliecila za dva dni...
a inac suhlasim s prirovnanim k drogam tak sa nenexaj uniest
do nosa to boli viac ako do jazyka (aspon mne sa to tak zdalo . do pupku by som si nedavala - zla skusenost.
a to ze piercing v nose je splyvanie s davom nesuhlasim... niektorym to ide niektorym nie.ok su kocky co sa neuvedomuju tak co uz... ale ze to je neoriginalne preco? mas taky vyber nausnic ze to pekne nie je.. to iste tetovania mozes tam dat viac seba miluskaa? hej mozes vydat zo seba vlastnu kreaciu ale stale je to iba tattoo ktore ma milion inych ludi. tiez je otrepane a opkaujes.
16: radsej no comment.. blbost na kvadrat.
12: suhlasim, pozmenim iba ze u mna to nebola praha
nedavaj si to ak mozem poradit,mne to brutalne hnisalo aj napriek tomu ze som to kazdy den dezinfikovala a preto musel ist von ale dobre to vyzeralo...je to len a len na tebe
ja si mylim ze piercing je uplne delovaa vec ...ja mam v nose a moc sa mi to paaci a bolelo to len trosickua chvilinkuu....takze odporuucama ....rozmyslam nad piercingom do obocia...
Ja mám 16 rokov,čo je pravý čas na takéto experimentovanie....tak to využívam..aj tak sama viem ,že keď budem staršia tak už na tom nebudem "fičať". V nose som mala 3x teda prvé 2 razy som si prepichla sama ,ale po čase ma to prestalo baviť mať ,teraz 3tí raz mi to prepichoval kamarát ,čo bolo o 100x riskantnejšie keďže niektorí chalani vedia byť riadne lajbaví a..podarilo sa,veľmi rýchlo a je to pekné Nwm ako vy, ale ja mám priam PANIKU z toho keď do mňa rve ihlu niekto iný . Keď sama tak nie.....x),v ľavom uchu mám maličkú naušničku v chrupavke a 3 v spodnej časti..v pravom čerstvo prepichnutú chrupavku + jednu dalšiu normal dierku + malého slimáka rozťahovák..normalka..dnešný moderný človek to už neberie ako niečo INE ..teda aspoň ten uvedomelý a tolerantný x) + v brade som mala 2x a jednoducho všetko som si sama prepichla sčasti(nos a chrupavka -kamarát) aj preto že nechcem ťahať peniaze na pierce od mamy ,keď je dobrá sterilná ihla(ktorú vám čerstvo novú daruje kamoška zdravoťáčka) a netrasú sa ruky ide to všetko samo aj bez piercera..ide o to či na to máte..Raz by bolo zaujímavé sa tým živiť
btw: tenký krúžok do nosa je mega
Treba skusiť kým sme mladí Moj názor Komu se to nelíbí ať mi .....viete
Tak ja som si davala robit u nas v PO v Royal tatto a nemyslim si ze to bolelo bolo to len take neprijemne ale nebolelo to vysla mi slzicka a ani som sa nenazdala a bolo po tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
4...nemusi to tak byt, mozno jej ten piercing pristane
Co tak trocha originality ?
A tetovania su aj tak lepsie,tie si mozes navrhnut sam,a dat do nich tolko seba,kolko sa len da
Ja som kedysi nosila kruzok, ale zmenila som to, nechcem uz tak kricat.. ale je to len otazka postoja vela veci sa casom pomeni.
nu , ale ked ho chces tak rozhodne chod do toh ked ti niekto povie ze je to tuctove je to jeho problem zvycajne ludi spaja rovnaky styl a "ti ini" len kritizuju.
nechala som si to robit v Prahe v normalnom tattoo studiu, a klasicky prepichom.. vacsinou, ked si to holky davaju nastrelit to vyzera smiesne, pretoze to nemaju na spravnom mieste ( piercing sa ma dat do tej malickej cesticky co mas z boku nosa, preto mas aj prisposobene specialne piercingy aby sa presne napasovali a kopirovali vnutro nosteka
Starostliost pozostavala z dezinfekcie a tu nezanedbavaj, ale to ti vsetko daju a poucia.
Bolest bola minimalna je chvilkove a vyhrknu ti sice slzy, ale je to ako s tetovanim.. vies do coho ides a ze to bude stat za t
ak by si si chcela nausnicu vybrat, dierka ti skoro okamzite zarastie a nezanecha ziadne stopy po noseni piercingu. a este jedno upozornenie.. piercing je ako droga ked raz zacnes budes chciet viac a viac a viac.. ale vsetko ma svoju mieru a ked to spravne vyvazis nemas co stratit
Good Luck!
Ale odpovedam na otazku - ty cakas, ze to nebude boliet? O_o
co sa tyka dezinfekcie pri mojom prvom piercingu mi v studiu poradili ze najlepsia dezinfekcia je slana voda - prevarena+sol a toho sa aj drzim a to mi pekne zafungovalo aj na ostatne pierce,,,aj ked sa mi nieco nahodou zapalilo pre zly sperk tak slana voda to poliecila za dva dni...
a inac suhlasim s prirovnanim k drogam tak sa nenexaj uniest
alebo aj nexaj
a to ze piercing v nose je splyvanie s davom nesuhlasim... niektorym to ide niektorym nie.ok su kocky co sa neuvedomuju tak co uz... ale ze to je neoriginalne preco? mas taky vyber nausnic ze to pekne nie je.. to iste tetovania mozes tam dat viac seba miluskaa? hej mozes vydat zo seba vlastnu kreaciu ale stale je to iba tattoo ktore ma milion inych ludi. tiez je otrepane a opkaujes.
16: radsej no comment.. blbost na kvadrat.
12: suhlasim, pozmenim iba ze u mna to nebola praha
btw: tenký krúžok do nosa je mega
Treba skusiť kým sme mladí Moj názor Komu se to nelíbí ať mi .....viete