rozmyslal sm nad piercingom na obocie...mate s tym niekto nejake skusenosti...?paci sa vam to dali by ste si to? baby vy na to co vravite? paci sa vam to na chalanoch? hmmm?radte piste komentujte diskutujte...
co ja viem, aj tak je piercing iba docasny ulet, ked clovek potrebuje urobit daco cim s aurobi este zaujimavejsi aj tak si ho das dolu, lebo zahnisa alebo sa ti prestane pacit
tak isto je to s nausnicami...teda aspon u chalanov...prestane sa ti pacit...a co potom...a preco by to malo byt docasne? rok dva? potom co ti odpadne obocie ci co
mne sa pirsingy pacia ale musia sa tomu danemu cloveku hodit na nejake miesto dane.. napriklad mne hovoria ze by sa mi hodil do nosa kamoska si chce dat do obocia ale jej sa tam nehodi jej sa skor hodi do brucha a tak si ho tam dala..
ja si chcem bachnut do obocia ale nezamyslam sa nad tym ci sa mi to tam bude hodit dam si ho tam a uvidim...ak sa tam bude mne pacit nech si ostatni zvyknu neee
Mne sa to paci...moj byvaly priatel to mal a vyzeralo to super, ale vazne to zalezi od chalana ako vyzera a tak...ale podla mna to je najlepsie miesto na piercing- pre chalanov.
sice nasi mi povedali ze piercing az ked zmaturujem...bo mam dost problemov aj v skole... ale sak nvm...je 21.storocie tak o co im ide v tych skolach so sikanou...pichiii
hmmm...boliet...??? to tazko povedat ci to bolelo ak mas prepichnute usi tak to bude boliet asi rovnako...a s peniazmi je to tez tazko...niekde viac niekde menej ja sm v martine za 1020,- a sm spokojny dobre to vyzera hoji sa to dobre...nemozem nadavat...sak kuk album mam tam fotku s piercom...hlavne si vyber dobre miesto ...lava/prava strana a ci blizsie k stredu obocia abo dalej...hladaj fotky na nete ludi s piercingom a podla toho sa rozhoduj kde sa ti najviac paci a kde by sa tebe hodil...
Ja mam piercing v oboci tiez, uz druhy rok. Vsetci vravia ze sa mi hodi a aj ja si to myslim DD ale fakt...lenze je tu niekolko problemov s tym stale...vsade sa mi to zachytava...v kuse treba davat pozor ked sa obliekam, alebo minule co som bola u kadernicky tak mi don buchla ze som myslela ze ho uz nemam...cize stale byt v strehu...a teraz ta zavaznejsia vec a neviem co s tym robit v poslednej dobe...ked mi ho davali tak som mala ten piercing taky dlhsi, pred pol rokom som si musela ist kupit novu nausnicu don lebo ta stara strasne uz odstavala...a tu novu ked som si tam davala ledva som ho zavrela lebo som ho mala uplne natesno, ale teraz uz znovu odstava a ta dierka sa stale zvacsuje...take trochu mam masne okolo neho a nechapem preco, kazdy den si ho cistim, okolo tych dierok sa mi robia male chrasticky a potom odpadnu tak uz fakt neviem.....nehnisa to vobec ani neboli tak mozno obocie ho chce samo dat uz prec...ale ja nie
hm...tak u kazdeho je ina reakcia na pirecing....hoji sa to 6-8 tyzdnou. treba sa oto aj starat...ved umyva sa kazdy blbosti ze to odpadne alebo ze to prestane sa pacit..pokladam sa hluposti. lebo pirecing ked uz si das tak urcite nie len na rok ,dva. to mas asi ako z tetovanim, to nieje chvilkova zalezitost. a ked si to dakto dava len koli momentalnemu stavu tak to sa ani neoplati podla mna.
@hwoarang1 tak si este asi nepocul o "vycuvani" piercingu???...ked sa ti koza pomaly ztensuje a po case ti to vypadne...kolko poznam ludi s jazvou na oboci po piercingu...ale budis...
ze vraj to najviac boli ale mna to nebolelo vobec ! som velmi rada ze ho mam hned sa mi zapáčil a za nic by som nemenila...a na chalaoch je podla mna dost sexi
nazdar, no ja mam v obocku uz asi tak tri-styri mesiace a poviem ti, bolesti sa nejako moc obavat nemusis, pamatam si ze mi iba povedala : teraz sa nemykajte a uz to bolo prepichnute...a ci sa ti to hodi? ako komu, mne (zevraj) ano ale zalezi dost aj aky, tiez mam hore spic a dole gulicku, len nie strieborne ale cierny je cely... a yooo davaj si pozor este na jednu vec, ked si das spic, hore teda, dost pozor ked si budes vyzliekat tricko, uz sa mi parkrat stalo ze som sa silno zachytil, teraz sa tomu uz vyvarujem ...a blbosti typu ze oslepnes alebo ti ochabne polka xichtu, to je blbost, obocnicovy nerv mas niekde v strede obocia, to by ti museli INAK blbo prepichnut ...staraj sa o to alpou alebo repikovym cajom ako ja a bude to fajn...mne skor robi problem ho vytiahnut, pretoze mam v skole dost telesnej, neviem ho odsrubovat a naposledny mi to v studiu ked som si dal ten cierny dost silno pritiahli ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
nieco take asi... myslim...
kamoska hovorila ze pohodicka. len si treba davat pzor aby si nezadrapaval s halvou niekde
kto mi to hovoril jaaaj dalsi kamos ze kadernicka mu ho skoro ufikla