zavisi to od druhu cloveka ci sa mu to hodi alebo nie ale myslim ze tebe by sa to aj hodilo.. a to ze to nici zub. sklovinu...omg keby tak malo vela ludi rozmyslat tak to by nemal nikto piercing...
a pri bozkavani to je ..normalne mne sa to pacilo...
mala jazva ostane...navzdy tam budes mat taku bodku ked si ho vyberes...ale to nebude tak vidno..takze..daj si ho pokym si mlady
@druheja tak myslel som všeobecne..mám v jazyku pierc v uchu rozťahovák..no asi najviac chcem do pery.. @nicoolka no do spodnej pery po oboch stranách alebo len na jednu stranu taký čierny krúžok s ,,pichliačom,, @junkychess veď toto žé keby sa mám riadiť podla toho čo v dnešnej dobe je zlé,škodí a neviem čo tak si neužijem život...no oke...dám si aj za cenu že vytiahnem ten z jazyka
nikdy som este nemal melir ani nausnicu ani nic na tieto veci som zastaraly chuj racej si kupim nieco normalne ako nieco na co by mi mala "skocit baba"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nevyhody: nici to zubnu sklovinu
Aký piercing v pere? Je veľa možností ako si ho tam dať.
ale ničí to zubnú sklovinu:/
a pri bozkavani to je ..normalne mne sa to pacilo...
mala jazva ostane...navzdy tam budes mat taku bodku ked si ho vyberes...ale to nebude tak vidno..takze..daj si ho pokym si mlady
k comu su taketo kraviny dobre ?
som zastaraly asi som zaspal dobu
nikdy som este nemal melir ani nausnicu ani nic na tieto veci som zastaraly chuj racej si kupim nieco normalne ako nieco na co by mi mala "skocit baba"
..kvak..
k otázke, lebo dnes sa stále do zamestnania čašníčiek, barmaniek a pod nehodia piercingy