Ahojte. Mám taký problém že mám, teda mal som piercing v spodnej pere na boku. (mal som ho cca. 2 mesiace) Najprv guličku asi mesiac a teraz krúžok. Všetko sa mi v pohode hojilo len som začal používať gél na ďasná a začalo mi to opúchať. Asi tak 4 dni doz
Ja som mala v obočí.. a raz som stratila tú guličku taksom si to vybrala že si na ruhý deň kupim novy... asi o hodinu som si tamskusila dať ten starý pierc bez guličky ale už som to mala zarastené... a tiež som to mala 2 mesiace..
som rada že ked ho vyberem ja, tak mi tá dzura ostane
asi by ma jeblo o zem keby mi to zarástlo
ale myslím skôr, že sa ti tam dostala nejaká infekcia a preto ti to opuchlo..
na Tvojom mieste by som si pierc nevyberala ale natierala si to nejakou tou calciovou mastičkou allebo čím..ak si ho už vybral, tak dočkaj nech sa ti to zahojí a sprav si znovu (v prípade zarastenia teda).
ak sa chceš ujistiť či ti dierka nezarástla, nešpáraj sa v tom ihlou ale tou náušnicou ked už..
a ak sa ti bude opakovať opuch, prestaň používať hentú vec na dasňá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
asi by ma jeblo o zem keby mi to zarástlo
ale myslím skôr, že sa ti tam dostala nejaká infekcia a preto ti to opuchlo..
na Tvojom mieste by som si pierc nevyberala ale natierala si to nejakou tou calciovou mastičkou allebo čím..ak si ho už vybral, tak dočkaj nech sa ti to zahojí a sprav si znovu (v prípade zarastenia teda).
ak sa chceš ujistiť či ti dierka nezarástla, nešpáraj sa v tom ihlou ale tou náušnicou ked už..
a ak sa ti bude opakovať opuch, prestaň používať hentú vec na dasňá
a labret nemám...