@hadiatko nie nebolelo teda prepich nie.. jak sa to hojilo tak aj trosku hej a potom som mala moc kratky a z toho ma bolela pera tak som si ho vybrala.. radsej dlhsi odporucam
@hadiatko ja sa tiež všetkého bojímm..ale dala som si do nosa, necítila som to skoro vôbec a chcela by som pod peru, alebo nad peru, ale to sa robí ihlou a zatiaľ som sa na to neodhodlala, ale tak viem, že keď mi tam nastriekajú lidokaín, tak to bolieť nebude..ale zatiaľ ho nemám
@mamradadeli hodil by sa ti do nosa aj mňa to napadlo ale aj obočko by bolo fajn
@opinko prepáč mi ale musím..keď tu tak nadávaš na všetkých s piercingom, že je to len aby boli zaujímavými....prosím...napíš to bez pravopisných chýb..ja viem, nik nie je dokonalý..ale keď...keď chceš nadávať na iných...aspoň to rob správne..ďakujem a naozaj sa na mňa nehnevaj ale..robíš trošku blbca zo seba.keďže to nieje dobre napísané...ale bez tej chyby to bude okej
ja si roztahujem usi! moja mama vzdy dojde ked mam novy roztahovak ze fiiiha to co mas aku zvlastnu nausnicu a ma pici.. ale chcela by som mattt tunele sestky iba mini tututu a ked raz budem veelkaa dam si potetovat cely chrbat asi
Že kde to bolí viac...to závisí od človeka. Poznám človeka, ktorí pri tom odpadol a na tom istom mieste si to robil niekto iný a v pohode...ale aj tak by som si už žiadny nedala je to nanič.
mám pod dolnou perou v strede.. tunel.. prepichnutú chrupavku a ešte ďalšie 3 iné dierky v uchu.. dokopy 6 prepichov..
a najmenej to bolí v jazyku ale hojí sa ti to najťažšie.. a ak nevieš kde si to máš dať,tak si to proste nedávaj.. buď vieš kde to chceš PRESNE... alebo si to nedávaj..
*No Adiiii ..aa kdee si to chceeš daať ???....ja mám normálne v ušich,, to je pohodaa.. ..potom som malaa v jazyku, skoro som pritom omdlela ...aa teraz mám v obočí, to bolo ako pichnutie všelou ..takže pohoda ...som chcela do pery, ale to mi mamina NEdovolíí:/...aj tattoo chceem ...no aa do toho liííca som aj ja nedávno v TV videla, riadne jej odrezali kožu, bolo na nej vidieť, že jej nebolo všetko jedno...ale za to je to peknéé ...taak potom chcem vidieť, Aďuš kissing_heart:
@opinko Je iné písať len tak vo fórach bez začiatočných písmen a je iné nevedieť kam dať aké i/y Ale máš pravdu, asi si dlho hľadal chybu v tom čo som napísala čo?
túžim po tunely ale moja drahá matka mi povedala že až ked budem mať 18, takže ešte si 2 rôčky počkám ( a celkom sa mi jeden čas páčil aj industrial toť všo
ja mám tunnely v oboch lalôčikoch, v pravom 12mm a v ľavom 8mm ale ide to stále vyššie v ľavom mám ešte 2prepichy, z toho nosím náušku len v jednej dierke, a +vytrhnutý pierc hore z chrupavky jo vyzerám jak elf a v druhom uchu ten tunnel +2dierky, a prepichnutá chrupavka chcem si dať tunnel do chrupavky, ale sakramentsky to bolí :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
a v usoch mam tunely v oboch (teda jedno roztahujem), dalsiu dierku a piercnutu chrupavku
@mamradadeli tebe by podla mna isiel do nosu alebo do obocia
hej
no ževraj to dosť bolí a strašne dlho sa to hojí
a ešte chcem sternum a industrial.
@kukuricka podobne
ja viem .. ale keď niečo strašne chcem tak bolesť nerobí problém
nebolelo
a teraz rozmýšľam nad obočím ...len dúfam že keby som si to chcel dať potom preč že mi tam nezostane čierna bodka hee
@opinko prepáč mi ale musím..keď tu tak nadávaš na všetkých s piercingom, že je to len aby boli zaujímavými....prosím...napíš to bez pravopisných chýb..ja viem, nik nie je dokonalý..ale keď...keď chceš nadávať na iných...aspoň to rob správne..ďakujem a naozaj sa na mňa nehnevaj ale..robíš trošku blbca zo seba.keďže to nieje dobre napísané...ale bez tej chyby to bude okej
Dik,za opravu...
Inak,ked uz tak kontrolujes spravne pisanie druhych...Tak zaciatocne pismeno vety sa pise s velkym pismenom:p
a najmenej to bolí v jazyku ale hojí sa ti to najťažšie.. a ak nevieš kde si to máš dať,tak si to proste nedávaj.. buď vieš kde to chceš PRESNE... alebo si to nedávaj..
@filipkoo myslis s tym @45 ?