zaujimam sa o piercing do dolnej pery...ze ci by ste nemoli taki dobri a poradili mi ze ci si to vobec mam dat alebo nie...a tak kolko vas to stalo dakujem za vsetky komentare... naozaj mi pomozete...
ale sak ja viem...ja sa aj bojim... ale len troska no praveze asi najviac sa bojim o zuby a ked som citala ze sami to moze zapalit strava tam chytit...jooj no ale ja neviem je to pekne...tak aspon zato dakujem ze ste mi tu dako tak vynadali... ale potrebujem viacej tych nadavok viete ze aby som mala zle svedomie... takze pokracujte... ja neviem asi mi aj tych par komentarov co ste napisali staci...ale bozee ja neviemm...
Ja som chcela tiez do pery spodnej ale ked tu citam o tych zuboch zubarke ze to boli to ste teda mali co povedat... u zubarky som dost casto sakra...bolesti riskovat no neviem tak asi nic
mno ako kazdy jeden pierc je aj tento rizikovy..ale ked sa o to budes starat a bude to pichnute kvalitne tak sa nemas coho bat..s tymi zubami je to viac-menej pravda, no takisto to moze byt aj pri pierce jazyka, moze ti ovisnut viecko pri pierce obocia atd...a samotny piecing (cize prepichnutie) stoji okolo 500 Sk myslim...a sperk podla toho aky sa ti paci a aky kvalitny material si chces do svojej novej diery dat naj je titan a momentalne a teflon good luck
No do pery si ho nedávaj lebo fakt tie zuby... a si 8/9-tačka.. myslím že v škole z toho nebudú nadšení ak ho tak veľmi chceš tak aspoň keď vyjdeš zo základky Ja mám v pupku, urobili mi to v pohode v žiadnom pajzli ako tu niekto spomenl som normálne šla s mamou, ona tam podpísala a v pohode...
Takže asi takto Piercing do dlnej pery môže stáť okolo 33 euro V 14 ti to spravia ale iba so suhlasom rodičov myslím , a nie v žiadnom pajzli V škole by ti podla mna na to tiež mali pindy ale to sa dá prežiť ak to fakt chceš Zuby to ničí to je pravda ale existuje piercing z bioplastu , ktorý zaručene ruby nenničí lebo je mäkký ... Dá sa objednať na nete alebo sa dá kupiť aj priamo v študiu Zatial asi tak ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a ten piercing na peru ti zniči zuby a budeš mreťod bolesti u zubarky
cena tiez si myslim ze 1000 a vyssie...a poskrka ti to sklovinu na zuboch--takze nic moc.radsej ine miesto vymysli