Chcem sa spýtať, či náhodou nemáte skúsenosti s piercingom na klitorise... Či je to bolestivé (ale ja vydržím všetko , a či mi to urobia v hociktorom piercingovom štúdiu...
no jasne, ze to neskutocne boli. zober si kolko tam mas nervovych zakonceni, a ake to mas citlive teraz ja to viem tiez iba z pocutia
ved ak si to chces dat spravit, tak v kazdom solidnom studiu to robia, najlepsie je ist na odporucanie od znamych, alebo nejake recenzie.
potom to tu mozes napisat, aka je to bolest...
@4 a @romyyy ma s tym skusenosti? ked ju tu spominate?
@harlequin no ved ja som tiež tam bola z jazykom...dokonca dvakrát... prvýkrát som mala prepichnutý nerv, no po mesiaci a pol som to vzdala a piercing som dala dole...no potom ma to zas tahalo, tak som sla este raz...no a teraz neni ziadny problem... @Ivanka mna to prepichovanie pupka absolutne nebolelo..horsie to bolo s lavou bradavkou.... @13 piercing do mozgu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ved ak si to chces dat spravit, tak v kazdom solidnom studiu to robia, najlepsie je ist na odporucanie od znamych, alebo nejake recenzie.
potom to tu mozes napisat, aka je to bolest...
@4 a @romyyy ma s tym skusenosti? ked ju tu spominate?
a k teme, napis TS a rada ti poradim...
@Ivanka mna to prepichovanie pupka absolutne nebolelo..horsie to bolo s lavou bradavkou....
@13 piercing do mozgu