@milanstraka celkom dobré, ale to či ťa (ne)vysmeje závisí skôr od toho či ste sa rozišli v dobrom/zlom, ako veľmi má (ne)obmedzený hudobný vkus, a ako veľmi ťa (ne)má stále rada... každopádne poslal by som, aj tak to máš jedno, buď ťa nezdrbe, a vtedy sa nemáš čoho báť, alebo ťa zdrbe ale v tom prípade ti to môže byť prakticky jedno
tak pustila som si 30 sekund, ale pride mi to az moc rychle a nasilu poskladana melodia s priliz velkymi intervalmi, snad za dalej, mohlo to byt aj horsie, ale aj lepsie
nepocuvala som to, ale... mne robil drahy pesnicku k nejakemu malemu vyrociu ale medzitym, ako ju stihol dokoncit som sa s nim rozisla, tak po tyzdni mi ju poslal a vysli mi slzy do oci ked som ju pocuvala... kazdopadne jej ju posli!
v pohode je to, len tá ľavá ruka a donekonečna sa opakujúce a-g-f-e mi tam vadí, keď si to tam chcel, mal si to aspoň dynamicky vystavať, v úsekoch kde hráš len jednoduchú melódiu vo vyšších polohách ju totiž táto ,,bas.linka´´ úplne zakryje a prehluší...teda súhlas s @veryhappyhippo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Keby niekto mne nieco poslal..(ach)
FUCK YOU !!!
@hnisavica , tebe nie?
ale zas musim povedat, ze SH je lepsie..neporovnavam az tak kvalitu, len proste mi to pripomenulo
(mne sa to ale nepaci lebo som alergicky na take tie casti kde lava ruka jebe nejake akordy a prava hra o oktavu dve vyssie melodiu)