Ahojte chova niekto pieskomila? Je to nejak specialne narocne ? .... alebo ake velke akvarium by som potrebovala? alebo len napiste nejake vase skusenosti s tymto tvorom
never predavackam, ze pieskomil nemoci. nase su nesmrtelne, maju styri roky a su stale velmi energicke. ich chov nie je velmi narocny, ale na @3 treba mysliet stale.
jo, pieskomilkovia skáču jak ďábli, ale treba myslieť nato, že je to púštne zvieratko, a teda sa radi zahrabávajú, takže ak majú možnosť riadne vysokej podstielky, budú happy.
náročné to moc nie je, ale vie to dosť nepekne kusnúť, raz sa do mňa zahryzla moja pieskomilka, vysela mi z prsta a ja som tak išla za ocom cez 3 izby, že nech ju dá dole
a dosť zle znášajú zimu, ale predpokladám, že tvoje budú v teplúčku v izbe. Jo a ešte nemajú radi samotu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
nas gabo na byte bol najviac typek, dokazu celkom solidne skakat inac
náročné to moc nie je, ale vie to dosť nepekne kusnúť, raz sa do mňa zahryzla moja pieskomilka, vysela mi z prsta a ja som tak išla za ocom cez 3 izby, že nech ju dá dole
a dosť zle znášajú zimu, ale predpokladám, že tvoje budú v teplúčku v izbe. Jo a ešte nemajú radi samotu.