Spomínate si piesne na ktorých ste vyrastali?Kapely na ktorých ste fičali keď ste mohli mať desať? Tie najväčšie detské vypalováky aké kedysi boli? no podešte sa o to na čom ste vyrástli!
u mňa z tých klasických detských songov bol Martin madej
@grietusha ta pesnicka isla pred 30 minutami na VH1 a akurat som si hovorila ze: jej pesnicka mojho mladi D
dalej som pocuvala Spice girls a Blue. od Spice girls Viva la vida ci jak sa to volalo pri tom som vzdy revala
kylie minogue taky klip co tam tancovala jak robot a potom pesnicka nechce s ami psomenut ako sa volala ale v tom klipe isla teta v aute a na konci jej na hlavu padol kamen
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
podelte sa o to na čom ste vyrástli
sorka za preklep
to bol vtedy proste HIT
Era - Ameno
Ine Kafe - Ráno
Kontrafakt - Dáva mi
Linkin Park - Numb
Darinka mandarinka.
alebo možno menej som mala o dačo.
a ešte sa mi to spája so Simonom & Garfunkelom, The Cure, Depeche Mode, Chaozz, PSH a Michaelom Jacksonom
dalej som pocuvala Spice girls a Blue. od Spice girls Viva la vida ci jak sa to volalo pri tom som vzdy revala
kylie minogue taky klip co tam tancovala jak robot a potom pesnicka nechce s ami psomenut ako sa volala ale v tom klipe isla teta v aute a na konci jej na hlavu padol kamen
+
a to preto, lebo som s babkou poctivo sledovala repete !
Na tomto som "fyčala" s najlepšou kamarátkou ako malá aj na iných pesničkách od nich.
a stále ich milujem
alebo ta piesen kde sa spieva ked padne strom a ked zhori dom ci nieco take ale neviem ako sa vola...
Moja báseň patrí mne.
Je ako čerstvý chlieb.
Sám som ho upiekol.
Je ako môj syn.
Deň keď sa narodil.
Smial som sa pri jej písaní.
Tlieskal som rukami.
Zastavím čudákov.
Ukážem im svoju báseň.
Pretože sa z nej teším.
Pretože je moja.
od piatich ma chytilo techno... scooter, vengaboys, eiffel 65, rednex a take veci co chodili v telke a radiu
v 14 som zacal rebelovat na punku a grungi (chvalabohu trvalo to len rok) a teraz davam prednost umeniu - metal
» www.mojevideo.sk/video/b8ca/rusi...
» www.mojevideo.sk/video/b8d3/rusk...