nie je to zrovna obľúbená, ale tie obľúbené nemajú na YT v dobrej kvalite
a inak, ono národných jazykov je celkovo dosť málo počuť v piesňach, takže som si na to už i ja, veľký odporca poangličťovania, zvykla. Už len preto, že ono je dakedy dobre, že tým textom nie je bez sústredenia rozumieť, lebo potom to znie často komicky, len v tej aj si to človek tak neuvedomí
vadí mi, ak u našich kapiel, ktoré sa snažia spievať po anglicky počuť ten slovenský prízvuk.. ale celkom dobrí sú napr. No Gravity alebo ešte niektoré songy od Metropolis
Myslim si, ze ak chce kapela spievat po anglicky, tak by to malo byt aspon na decentnej urovni, totiz chapem ze niektore veci sa vyjadria lepsie po anglicky a niektore zase po slovensky. Urcite je vsak velke plus ked kapela vie napisat vyborny slovensky text (co sa casto nedeje). Inac mi to je prakticky jedno.
Podľa mňa je trápne ak slovenský interpret má CD nahrané v angličtine a najďalej kam chodí koncertovať je asi tak Česko...ale ak Slovák ide do zahraničia, kde má veľkú šancu uspieť, tak samozrejme nebude vyspevovať po slovensky, keď mu tam nik nebude rozumieť. Ale ak je z napr. 11 pesničiek 7slov. a 4 v inom jazyku je to v pohode.
Moja obľúbená pesnička - tak zatiaľ, čo ma napadla a naozaj milujem túto skladbu je od Tiny - No, no, no.
Cover your eyes and wait počúvam niekoľkokrát denne už niekoľko rokov. A stále ma neomrzela. Mal som tú česť s nimi spolupracovať a kedysi dávno som aj sem do časáku robil s nimi interview.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale inak je to divne
ale keď nejaký známejší spieva tak aj tak, potom je to divné. napr. Kirschner alebo tých pár anglických vecí od Elánu, hrúza
nie je to zrovna obľúbená, ale tie obľúbené nemajú na YT v dobrej kvalite
a inak, ono národných jazykov je celkovo dosť málo počuť v piesňach, takže som si na to už i ja, veľký odporca poangličťovania, zvykla. Už len preto, že ono je dakedy dobre, že tým textom nie je bez sústredenia rozumieť, lebo potom to znie často komicky, len v tej aj si to človek tak neuvedomí
Osobne sa rozpustam blahom pri pocuvani tejto pesnicky. A to uz bolo kolko rokov dozadu..
Moja obľúbená pesnička - tak zatiaľ, čo ma napadla a naozaj milujem túto skladbu je od Tiny - No, no, no.
a oblúbenú nemám
No nie, to si dal aj za mňa!
Cover your eyes and wait počúvam niekoľkokrát denne už niekoľko rokov. A stále ma neomrzela. Mal som tú česť s nimi spolupracovať a kedysi dávno som aj sem do časáku robil s nimi interview.
túto skupinu poznám asi lne mesiac a mne sa ich pesničky veľmi páčia často ich počúvam