dal som sice nikdy, ale raz za polrok sa stane. ale len ak sa zobudim niekedy okolo 5 rano a 2 predchadzajuce dni som pil bud vobec alebo minimalne. inac nikdy
nikdy som v noci nebývala smädná ale posledné mesiac... neviem čo sa mi deje, no musím mať pri posteli vodu ako ma stále smädí :ehm: a to som takmer úplne prestala soliť
ja sa ale ani moc nebudím. a ak náhodou hej tak len preto, že mi treba cikať alebo si frájo ukradol všetky periny a je mi zima, alebo sa na mňa moc tisne a ja ho musím odkopať na jeho polku
Aj ja mám tiež už roky vždy fľašu pri posteli a za noc vypijem aj pol litra niekedy Kedže mám tiež ľahký spánok a prebudí ma aj to, že v miestnosti prúdi vzduch, vždy keď som hore som smädný
tak ocas spanku sa to asi neda ale ano musim mat pri sebe sirupovu alebo cistu vodu v noci lebo niekedy sa proste tak trochu preberem a musim sa napit inac furt mi seci vypravaju ze nemam pit ten sirup ale ja si dam fakt len kvapku vacsinou aby ta voda nebola citit chlorom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Aj ja mám tiež už roky vždy fľašu pri posteli a za noc vypijem aj pol litra niekedy Kedže mám tiež ľahký spánok a prebudí ma aj to, že v miestnosti prúdi vzduch, vždy keď som hore som smädný
ale chorá už nebývam, tak ani nepíjam.
a asi pijem, lebo mám vodu vždy pri posteli