Do minuleho roka som pila mlieko skoro kazdy den, niekedy aj viac hrncekov (kakaa). Ale na jesen mi zistili antitoleranciu na laktozu, takze odvtedy nemozem vobec nic mliecne (omacky, syry, sladkosti ako vsetky tycinky, keksiky, cokolady, ani chipsy, kolace, parky, cukriky)... je toho strasne vela co teraz vobec nemozem jest. Chyba mi to, ale tak uz som si za ten rok pomaly zvykla.
milujem mlieko čo už so mnou. hoci nie je tak zdravé (teraz mám na mysli kravské) ako sa vraví, ale určite neubližuje a deťom pomáha (ja som v živote nemala nič zlomené a ja dosť žijem mliekom a mliečnymi výrobkami). veď ako vraví jedna poľská reklama "pij mleko, bedziesz wielki" no najlepšie je určite čerstvé plnotučné. a veľmi zdravé je napríklad kozie mlieko.
Ked som bol na Slovensku tak som pil asi jeden pohar denne, ale odkedy som v UK tak ho pijem kazdu chvilku tu je omnoho lepsie ako na Slovensku lebo trava je zelena aj cez zimu a kravi sa pasu cely rok a nie ako na SVK stale v stajni so senom ^________^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
mlieko jedine v kave ale aj tam uz len trosku si davam