Čaute, neviete kde zohnať fosfor? Taký istý jak v klipe od BEP I gotta feeling, proste gýbeľ a s tým sa ojebem..chcel by som to na jednu párty ako "oživene" Len som čítal, že je to zakázané, lebo sa s toho dá vyrobiť piko..neviete kde kúpiť? Cez net, p
nazov mi hned pripomenul ako som si tak sedkala v jedálni na obedoch, kopec ludí okolo, učitelov a spolužiačka takým veselým konverzačným tonom pomaly zsapieva : "laura mala si už piko?"
ak chces flourescencny efekt, bezne cisty fosfor moc nekupis .. bud sa budes oblievat tekutymi hnojivami ktore ho obsahuju, ale to asi nebude velmi kooser
alebo si nakup flourescencne tycky (glowsticks) - neobsahuju fosfor velmi, ale pre ten efekt ti to bude stacit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Dúbravka Dúbravka..ako je to d'alej? Tam sa dobre varká?
Ja asi poznam zlych ludi lebo za 18 rokov v Dubravke som sa s pikom este nestretla a ani inymi drogami
a fkat ste mohli dať nazov iný
ak chces flourescencny efekt, bezne cisty fosfor moc nekupis .. bud sa budes oblievat tekutymi hnojivami ktore ho obsahuju, ale to asi nebude velmi kooser
alebo si nakup flourescencne tycky (glowsticks) - neobsahuju fosfor velmi, ale pre ten efekt ti to bude stacit
» www.s-world.sk/produkt/zabava/... –-150mm-x-15mm/52-82-406/
napr. a porozlamuj, rozober a oblej sa tym,