Doslova že pila, to nie, ale dá sa povedať, že za celý deň som ju tak nejako možno aj vypila, lebo som si ju pančovala na zub, keď ma bolel. Mama hovorila, že je dobrá, keď sa nakvapká na kockový cukor, ale to som neskúšalal
hej...to s cukrom poznám..to som mávala ked som bola chorá....bo vraj kamoška to pila na imatrikulácii a jeho spolužiaci si z toho dali repete z tej dávky a ževraj nevedeli ako sa dostali na intrák...tak by som to raz skúsila,či sa z toho dá opiť...
ja sa priznám ...išli sme na školský výlet a vzhľadom na to že nás všetkých dôkladne prehľadávali, podarilo sa nám prepašovať len alpu ....no ale s cukrom a kolou, to je omnoho lepšie než vodka!!
no radšej alpu ako okenú.....alpa je zdravotne nezávadna!!!.......na intráku sme ju pili a potom spievali a smiali sa a robili sme skopitčiny...........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Alpa?!
Cukor slúži iba ako nejaký filter a áno dá sa z toho dosť opiť kedže to má veľa %.
eee ja by som to do uz nedaval... si pamatam ked mi to dali v skole z cukrom..no nechutne