no... ja mám a som spokoná, mne sa to páči, pokiaľ to nevyzerá ako "sajrajt na ksichte". Ale vtipné je, že keď som si ho dala, tak som sa z neho brutálne vytešovala... a teraz plánujem ďalšie dva, lebo mi nestačí len aby som neskončila so "sajrajtom"...
je to uzastne...aj ja scem...jeden do obocia...len najprv musim o tom informovat rodicov...a mat dost taky vek...lebo oni mi ho neodovolia v 15...hnusaci
piersing je fajn ja mam jeden a aj ked stale uvazujem ze uz ho nebudem nosit lebo niej to len take neviniatko a aj skodi zdraviu... ale prose nedokazem sa ho zbavit mam ho moc rada a nedokazala by som si uz predstavit ani seba bez mojho nadherneho kovu ...
ja mám piercing v nose už vyse 2 roky....a už som si nanho zvykla tak že aj zabudam že ho vlastne mám ...ale páči sa mi to...a hlavne ked má chalan v jazyku ...to je doost fajnové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale sú ľudia na ktorých to ukáže pekne