lenže keď ja to píšem tým štýlom že niečo mi napadne tak to hneď dávam sem ale asi to začnam robiť vo worde...lebo toto neznášam keď sa to vymaže!!!!aaaaaaaaaaa!!!!!!!
stalo a ten blog bol dost vlemi dlhy a potom mi to este aj vo worde vdaka jednemu krasnemu programu od kamarata co mi vypol komp vymazalo ...... ale na treti krat sa podarilo
mna takto dneska oco donutil..ze v jednom nemenovanom radiu je sutaz ...ze tak kreslit obrazok treba..teda malovat....
tak som skusala...spravila som ciarku...a tukla nieco..reku ze uz budem vediet ako to poslat....potom som uz isla naostro...som sa s tym jebala asi 20 minut....ale to uz mi neposlalo..ze druhy raz sa uz neda...skoro ma drblo...
takže niesom sama čo si to zabudne skopírovať keď to píše...lebo večinou to skopírujem keby am to odhlásilo ale dnes som na to ani len nepomyslela... čo už zajtra napíšem nový...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
mna takto dneska oco donutil..ze v jednom nemenovanom radiu je sutaz ...ze tak kreslit obrazok treba..teda malovat....
tak som skusala...spravila som ciarku...a tukla nieco..reku ze uz budem vediet ako to poslat....potom som uz isla naostro...som sa s tym jebala asi 20 minut....ale to uz mi neposlalo..ze druhy raz sa uz neda...skoro ma drblo...
cítim sa lepsie ked je nas viacej takých....
úúúúúplne stačí poznámkový blok (notepad)