Ahojte.potrebujem radu ,zoznamila som sa s jednym chalanom na diskoteke,pisali sme si vkuse 12 dni po tej diskoteke a som sa na nho kvazy nalepila(zvykla si na to pisanie) pisalli sme si vkuse a včera mi proste napisal že si so mnou nechce pisať a ked som sa ho opytala ze co som mu urobila tak on ze ja nic ze len si nechce so mnou pisat.Ale ja som na tom pisani zavisla čo mam robit napisat mu či čo?
@atom12 najčastejší dôvod prečo chlap stratí záujem komunikovať so ženskou je podľa mojej skúsenosti ak je tá komunikácia nevyvážená, a viac aktívny a iniciatívny v nej musí byť on, a ženská je skôr reaktívna na jeho iniciatívu, tak to časom unaví a prestane baviť. ale v takých prípadoch ti to väčšinou neoznámia, len postupne plynule prestanú komunikovať.
toto skôr znie ako keby ho niekto presvedčil že to nie je dobrý nápad, z dôvodov vekových, alebo náboženských, alebo dačo také
Nikto nebude komunikovat 12 dni v kuse, bez toho, aby ho/ju to otravilo. Vycerpali sa vsetky temy a je to na mrtvom bode. Vacsina ludi si vtedy uvedomi, ze nechce uz dalej pisat a ukonci to. V pripade, ze dovtedy prehliadal niektore fakty, ktore na tom druhom nema rad, po vyprchani pociatocneho nadsenia, prenikaju tieto negativa plnou silou do vedomia, a clovek sa rozhodne radsej uplne to prerusit, miesto toho, aby cakal na dalsi impulz. Su dva typy ludi:
1. Mysli si, ze vsetko sa da riesit cez Messenger, a teda riesi cely svoj zivot.
2. Mysli si, ze Messenger je len doplnok, ktory zjednodusuje zivot.
Ak patri k prvemu typu, tak neni dobry k nicomu.
Včera či kedy tu bolo fórum od chalana že sa nedávno zoznámil na diskotéke s dievčaťom a nevie či to má budúcnosť, a birdzáci mu povedali že nie. Nebudeš ty to dievča?
podľa mňa len proste až moc dávaš na javo že niečo chceš, nerád to hovorím ale takýto ľudia ma desia Proste uber trochu paru a možno si zas budete písať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
toto skôr znie ako keby ho niekto presvedčil že to nie je dobrý nápad, z dôvodov vekových, alebo náboženských, alebo dačo také
1. Mysli si, ze vsetko sa da riesit cez Messenger, a teda riesi cely svoj zivot.
2. Mysli si, ze Messenger je len doplnok, ktory zjednodusuje zivot.
Ak patri k prvemu typu, tak neni dobry k nicomu.