tak ma napadlo... tema listy tu uz raz je, ale nasiel by sa este niekto v tejto pretechnizovanej dobe, kto by si chcel pisat listy? myslim tak ze realne si vymenit teraz adresy a zacas si pisat... Hm? ci somarina?
Ja osobne si to neviem predstaviť, pretože by to nebolo ani ono ak by sme, kým príde list, spolu aj tak komunikovali pomocou netu alebo telefónu a k tomu ja som si aj faktúry posielal v poslednom termíne a to išlo o moju výplatu, neviem si predstaviť koľko by mi tak trvalo odoslať len nejaký obyčajný list od ktorého nezávisí v podstate nič.
@karlotiskot myslim ze nie vsetci udrzuju kontakt pomocou internetu... a keby sa maju dvaja takto spoznavat len na zaklade listov slo by to... proste pisat si s cudzim clovekom, a nie s niekym koho uz poznas ... ale to je uz na kazdom ako sa rozhodne...toto bol len napad
@anjelik107 Hej šlo by to, ja som len vychádzal z toho, že by som si nešiel písať s niekým úplne neznámym a aj keby, ak by mi stál už za to písanie listov po čase by určite prišlo nutkanie komunikáciu rozšíriť. Predsa len by to bolo pre mňa trosku frustrujúce ak by som si tým človekom naozaj dobre rozumel, že na jeho slová musím čakať niekoľko dní. Ale tak to je čisto môj pohľad na vec.
robila som to, ale teraz mi to pride hm, troska zbytocne? Aj ked viem si to prestavit si pisat s niekym takto, ale dokedy by mi ten list prisiel, tak by sme si vymenili 10 mailov
@nicoolka no parada, ja by sm si netrufala pisat v cudzom jazyku... a dest by ma este aj nahnevalo keby neprisiel... mne raz pisal bracek z Rakuska, a ani ten mi nedosiel...
Vždy list došiel lebo sme si medzi tým písali aj cez internet. A je to lepšie dostávať tie listy jak ich sama písať.. on má anglický jazyk ako normálny v oficiálnom styku takže on to vie dokonalo.. . on bol ten bezchybný v jazyku ale dá sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
t mi pripomenulo, že som si ich chcela niekedy prečitat
ja píšem listy.. dopisujem si do Ugandy.. aj keď cez internet by to bolo lacnejšie
Vždy list došiel lebo sme si medzi tým písali aj cez internet. A je to lepšie dostávať tie listy jak ich sama písať.. on má anglický jazyk ako normálny v oficiálnom styku takže on to vie dokonalo.. . on bol ten bezchybný v jazyku ale dá sa