hm...tak raz do roka, keď upratujem a nájdem starý denník, tak pridám nový zápis a sľúbim si, že budem písať...a ma to baví tak dva dni a potom sa na to vykašlem
kedysi..... mal som jeden... a je to fajn občas doňho nazrieť a tak.. ale keď ho človek stratí.. (tak ako ja.. ) tak je to aj trochu škoda.. odvtedy si už nepíšem
@mielikki no som zvedava ako sa som na neho uz aj zabudla ale dneska taky blby den som potrebovala vyrozpravat a nikoho som nemala pri sebe tak som si spomenula na dennicek
no a ják..pravidelne každý tretí deň..som priššla nato,že sa mi neoplatí písať každý deň "nemám nič nové.." tak za tie tri dni sa toho aspoň trochu nazbiera..
ja si pisem ale ani nie tak dennik skor pribehy, ktore ma napadaju ale zazitky spracovane do pribehu take polopravdive polodomyslene pomaha to vypnut mysel
Ja už plánujem vážne začať od nového roka .. Lebo ma to baví prečítať si aj tri roky staré zápisky a to sa šúľam od smiechu aká som bola úplne hlúpa. Alebo aj zápisky z prvého roka na strednej škoda,že mám len prvý pol rok :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a denniky ma bavilo pisat tak dva dni a konec
ale teraz ako som mimo Slovenska, nemám čas písať si do denníka, tak píšem do počítača
Ale pred nedávnom som začala znova