Rada by som si písala, ale pocit, že mi ho niekto môže nájsť mi to nedovolí.. Nemá to zmysel, pretože by som tam aj tak nenapísala všetko a úprimne, lebo by som stále vedela, že mi ho niekto môže nájsť...
mam vypisane 2....prestala som ked som šla na strednu ....ale bracho mi z neho cital...to ked mi povedal jednu temu co som tam rozoberala...az mi zle zostalo ze to videl.........
nemôžem to nazvať denníkom. skôr občasníkom. niekedy aj niekoľko strán za deň popíšem. a skôr si tam píšem také príbehy, blbôstky a tak. nič svetoborné.
nie podla mna je to maximalna chuojovina,co si chcem velmi zapamätat zo zivota tak sit o zapamätam, na tolko ze si to nemusim nikam zapisovat este mi to niekto najde,a tak to amm len v sebe a nikto mi to nemoze vziat..
Nie nepíšem a ani ma to nikdy nelákalo. Žijem prítomnosťou a pozerám na budúcnosť a venujem sa tomu aby bolo len lepšie a vôbec sa mi nechce vracať späť do minulosti to už bolo a zmeniť sa to nedá. Inak neviem na čo je dobre písať nejaký denník. Ja viem čo som kedy prežil a zažil a viesť o sebe nejakú databázu pre ďalšie generácie??? Ak budem slávny/známy dozvedia sa o mne tak či tak a ak nie tak im poviem o sebe sám v húpacom kresle ak budú niečo o mne chcieť vedieť.
ja som ho zacala pisat len tak z nudy a teraz je to ako zavyslost...vecsinou pisem to, na co nechcem zabudnut alebo ked potrebujem nieco vyriesit a moje myslienky su prilis chaoticke aj na mna
No tak v prvom rade, ak by som si pisala dennik, tak by mi bolo uplne jedno ci si ho niekto precita, resp. aspon z mojej rodiny, pretoze nic netajim. Skor naopak sa so vsetkym zdoverujem, lebo by som nic nedokazala dusit v sebe.
Ale inak nie, nepisem, pre mna su dennikom stavy tu na Birdz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A moje písmo mám problém sama rozlúštiť, takže súkromie mám chránené
Keď raz budem bývať sama, budem si ho písať..
ale taký by som sa ani neodvážil si zaobstarať a vpisovať doň intímne zápisky lebo nemám príliš veľkú dôveru voči niektorým rodinným členom.
je zlee že nemaš v rodine doveru
(Juj, pamätný to dátum... teda nie, pamätné bolo 12.9.
V podstate z dôvodov ako @h8u
Ale inak nie, nepisem, pre mna su dennikom stavy tu na Birdz
Ale bála by som sa toho že mi ho niekto nájde a prečíta !