aby som si čítala čo všetko zlé sa stalo v mojom prekliatom živote? skutočne? Pre takú blbosť? Denník? Keby že som nejaký vynálezca alebo nejaká verejná osoba ktorá niečo robí pre ľudstvo, prečo nie... ale ja? písať si denník o všetkých tých kokotinách čo sa mi stali v živote? HAHAHAHA bol by zo mňa jedine tak verejne ešte väčší dement.
nie, ale mam vzdy daky zapisnik kde si pisem myslienky co ma napadnu. abo si tam len carbem. a vacsinou je to take nezrozumitelne ze nikto okrem mna nema sancu pochopit
písala som keď som mala 12 a moja prvá strana bola o tom ako veľmi mám rada koníky (vlastne to ani nebola pravda-len som tam nalepila obrázok koňa, tak nech to nie je tak od veci )
tak akoo .. pisem ako pisem.. august smsi zaclala pisat.. ale to jeden den na3 strany kks! sami ot nechcelo a musim ho uz otovirt hlavna vec som si povdala ze si budme pisat a vobec to len cez prazky mozno tam nieco napisem diky za pripomenutie DDD
Písala som, teraz už iba don lepím všelijaké debiliny ale už to je pre mňa teraz stráta času ale aj tak si ho niekedy prečítam čo som písala ked som ma la 13 alebo 14
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale dennik v pravom zmysle slova nie.