snažím sa vždy, jedine vtedy píšem bez, keď v noci alebo tak podvečer, keď je už tma, ležím na boku a buď píšem jednou rukou, alebo normálne dvomi, len sa mi nechce načahovať za písmenkami s diakritikou
Neviem si predstaviť, že by som písala bez diakritiky, keď sa ponáhľam. Prosto už som zvyknutá písať s diakritikou a keby som chcela písať bez nej, spomalilo by to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
jedine maily dake pisem s diakritkou
@barky neojebuj nepises
(ale veľké písmená často vynechávam a ešte som sa to neodnaučila :/)
no ale takto "verejne" píšem vždy s diakritikou, fórum, komentáre, blogy, statusy... len súkromne do správ píšem bez, to sa mi nechce
ale co si tak vsimam, aj ked komunikujem mailami s profesormi na vyske, tak ti tiez absolutne nic v diakritike nepisu
pišem bez dlžňov, ale niekedy, keď sa mi chce, ich dam ..ale niekedy píšem úplne s diakritikou, take divné,no
ale ked mi profak odpise " Cau, naco ... ? "
dobre ze mi tam este " do pice " neda, ze otravujem ..tak som sa na nich vyjebal a pisem im ako na facebooku alebo na nejakom fore