písala som si, keď som bola mladšia a zvyčajne stále o nejakom chalanovi, keď to prešslo (zistila som, že je to debil alebo niečo iné) tak som tie strany vytrhla
Skúšavala som to, ale nikdy mi to dlho nevydržalo. Potom som si začala písavať jeden spoločne s kamoškou. Deň - dva ho mala jedna a deň - dva druhá. Písali sme si tam nie len čo sa stalo ale aj rôzne príbehy, krížovky, ohovárali sme kdekoho . Bolo to super. Mám to všetko doma a keď sa občas začítam, neverím občas vlastným očiam
denník som si kedysi písala, teraz som toho nechala, pretože mám na práci aj dôležitejšie veci. Nevravím , že by ma zabilo 15 minút, ale už som z toho tak trochu aj vyrástla.
mam sa omu vyrozpravat a je tam vela mojich spomienok a pocitov, najkrajsie bude ked ho tak o desat rokov otvorim a budem spominat, co ma vtedy trapilo...
mam sa komu vyrozpravat a je tam vela mojich spomienok a pocitov, najkrajsie bude ked ho tak o desat rokov otvorim a budem spominat, co ma vtedy trapilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov