treba sa chcieť donútiť časom sa z toho stane taký rituál pred spaním ako som včera do podobnej témy písala, je zaujímavé pozrieť si s odstupom času, aké kraviny ma mohli trápiť a často sa nad tým zhrozujem
ja som si kedysi pisala ako 10 rocna...mam ho az dodnes...ked si to citam, vzdy sa na tom tak smejem...to je na tom asi to najlepsie, ze ked si tie vase myslienky precitate po niekolkych rokoch, tak sa na tom doslova zabavate..
pisem ale riadne ho ukryvam lebo moja matka je taka zvedava ze by ho istotne precitala to ako pri mojom prvom pokuse o knihu mala som 7 rokov a pisala do zositu ktory som oznacila necitat a den na to mi mama pocedala ze dobre piem a to na nej nenavidm .. stale u nas nemam ziadne sukromie a to je brutalne
viac menej... neviem ci to tak nazvat ale ked uz je fakt zle tak sa obratim na niaky ten kus papiera pomaha to... odporucam vsetkym pomoze to usporiadat myslienky a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@lvanka S prepáčením, ale to je riadna sviňa!
a ne nepisem si, naco? na hodne veci chcem radsej zabudnut ako vspomenut..
konecne som si dopisala vsetky dni