Ja si pisem kazdy den už asi sest rokov..samozrejme nejaky ted den vynecham A pisem si tam vsetko.. spestrim si ho fotkami, obrazkami, vyrokmi proste taky dennik na vsetko a i ostatny maju dohno priostup cize nie je nejaky extra tajny..az na par stran sem tam mozno
Je to dobra vec. Ked si ho clovek spatne cita, moze vidiet ako sa vyvija jeho osobnost, schopnosti riesit zivotne problemy , uvazovanie proste vsetko.... A vdaka tomu, ze si ho pisem som nadabil na velke mnozstvo chyb, ktore som robil stale dokola a vdaka denniku sa mi ich podarilo eliminovat
Samozrejme , ale už nie tak často ako kedysi. Nemám čas, stále som na Facebooku , tu alebo robím niečo iné. Do denníka si píšem všetko, čo som daný deň zažila, moje pocity, obavy, túžby, vtipné výroky mojich známych, citáty a podobné vecičky.
Napr.: Na začiatok prázdnin som tam napísala, čo si myslím o mojich bývalých spolužiakoch a učiteľoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Stačilo tých niekoľko rokov
@natashatko
Hlboko sa vám ospravedlňujem... akosi som ju prehliadla. Nebývam tu totiž celý deň...
nikdy som nepísal, napíšem Pamäti moje
Napr.: Na začiatok prázdnin som tam napísala, čo si myslím o mojich bývalých spolužiakoch a učiteľoch