pisem len do takych blokov kt.mam spojene do kopy a to ked sa potrebujem vypisat z pocitov a myslienok....o take 2-3 mesiace sa ptm smejem ze na co som to myslela
písala som si, ale nikdy nie každý večer.. keď bolo niečo zaujímavé capla som to tam.. potom to zmenil mobil a zablokované poznámky, ktoré sa stali mojim denníkom
Písala som si asi od dvanástich rokov, ale teraz sa mi nechce a hlavne, kedˇ si to potom spätne čítam, len krútim hlavou nad tým, aké veci ma trápili. Ale tie fakt dôležité a zaujímavé dojmy sa snažím zdokumentovať, väčšinou niekam na zdrap papiera, ktorý si potom odložím do archívnej krabice, kedysi som písala aj blogy.
Plus mám notes, do ktorého si značím dosť podrobne, čo som v daný deň robila, niečo si tam nakreslím a hodím tam aj nejakú výstižnú myšlienku, ak sa dá :p
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zachvíľu idem napísať nový.
» www.birdz.sk/webka/robo00001...
Plus mám notes, do ktorého si značím dosť podrobne, čo som v daný deň robila, niečo si tam nakreslím a hodím tam aj nejakú výstižnú myšlienku, ak sa dá :p