denník je pre mňa veľmi dôležitý. kľúč k svojmu vnútru a skvelej psychohygiene. v podstate práve vďaka denníku môžem oveľa lepšie riadiť svoj život a viem sa v sebe lepšie zorientovať. každý predsa vie, že ak treba niečo robiť, treba začať zo svojho vlastného vnútra. funguje to. a hlavne - vďaka denníku nezabudne vôl, že teľaťom bol. to by sa zišlo všetkým
Nepíšem .. ale rozmýšľam, že začnem Sesternica si píše už asi 7 rokov a nevynechala skoro ani jeden deň .. musí to byť super prečítať si to s odstupom času a zaspomínať
@christineellenwood ja skôr uprednostňujem písanie nie každý deň,ale keď sa niečo udeje. Napríklad prečítať si pocity keď som začala chodiť s nejakým chalanom,alebo pocity keď som sa s nejakým rozišla. Teraz to čítam a smejem sa ako malé decko.
kedysi a keď sme to s kamošku našli tak sme sa šúlali do zemi čo som tam písala ( to bol môj denník asi z 3. triedy ) a asi aj pred 3 rokmi som sa pokúšala písať ale dlho ma to nedržalo naposledy keď som mala potrebu niečo napísať z vlastných pocitov tak som písala básničky
denník som si písala naposledy keď som mala 12, neskôr som pochopila, že to zapisujem úplne zbytočne. pretože zážitky, pocity a myšlienky, ktoré skutočne stáli za to, si pamätám aj bez toho.
ja si píšem denník ale nie je to denník v pravom slova zmysle... ja si doňhe píšem aj svoje pocity ale hlavne to, čo chcem... to ako sa chcem cítiť a to čo chcem prežiť akoby som to už prežila a keď to tam píšem tak to prežívam a potom sa mi to stane... je to podľa mňa výborná vec
kedysi som si písala denník, teraz ma to ešte občas chytí, ale teraz som vlastne tu zhrnula môj celý život v podstate od začiatku až po dnešok do 43. častí
v asi dvanástich som začal - záznam jedného výletu a prvých dní v novej škole a rýchlo aj prestal
teraz veľmi nepravidelný v blogovej forme tu na birdzi - keď sa stane čosi, čo si chcem pamätať detailne + pár zachytených myšlienkových pochodov v počítači
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
cize rozhodne nie
teraz veľmi nepravidelný v blogovej forme tu na birdzi - keď sa stane čosi, čo si chcem pamätať detailne + pár zachytených myšlienkových pochodov v počítači
ale potom som prestala , ale stále ho ešte mám