keď som ešte chodila na pokec, tak mi raz z nudy taká baba napísala a celkom sme si sadli, tak teraz ešte občas na fb pokecáme,, ale predtým sme si často písali
@hoperpohroma to neznamená že kto píše s opačným pohlavím chce niekoho pretiahnuť... ide o to že momentálne nepíšem s nijakým chlapcom a ani mi to momentálne nechýba (ale samozrejme mi nerobí problém odpísať)
@tobje neviem, mne to pride take, ze na nete si mozem pisat s hocikym, preco by som sa mala obmedzovat len na jedno pohlavie? a vyberat si ze - to je rovnake pohlavie tak neodpisem sa mi zda dost sproste
ja si píšem, s kým sa mi dobre píše, a to väčšinou až do momentu, keď otvorímsprávu, natešene si ju prečítam a nechce sa mi odpísať a je mi jedno, akého to je pohlavia, všetko pretiahnem!
samozrejme, bezne.. nerobi mi problem konverzovat s cudzimi zenami, casom som tak ziskala par vynimocnych znamych . @grietusha ty prietrtnicka jedna a tak teda koncia spravy bez odpovede (dakedy aj u mna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
teda ked si teraz pozriem posledné ts-ky, tak je tam jedna od baby a to dávno,dávno