Na strednej som zvykol na chémiu a na fyziku. Na chémii mi zachránili krk, ktovie ako by som dopadol bez nich Teraz na výške je to tak 50:50, niekedy sa mi chce a niekedy nie... väčšinou dávam ťaháky na nohu alebo do mobilu ktorý položím na kabát veľmi podobnej farby, takže krásne splynie a už len čakať na moment nepozornosti profesora (a ten moment skôr či neskôr príde)
jasne kto by nepísal ja si stále ked je velká písomka, vezmen sukňu..ťaháky doma napíšem na malý papierik..a dam si to pod silonky..a počas písomky len trochu vydvihnem sukňu a ťahák je pod ňou.. taže mám istotu aj keby učitelka si myslela že mám dačo na kolenách tak ked príde ku mne..pod suknu mi nepozrie a ked sa postavím aspoň mi nič nevypadne... staré ale dobré...
a potom samozrejme do peračníka,na obrus,na šľapku a tak.:
najlepsie je to mat na lavici nato mi nikdy neprisla kukala na lavicu jak blba a nic asi sa to leskl to som tolkokrat pisal ten tahak z chemie ny naty ity icity ale po 3ti krat som sa to zneho naucil inak moc nepisem nechce sa mi
.. no na malý papier.. a v deň písomky si vezmem tričko s výstrihom.. a papierik schovám do podprsenky.. už som to tak urobila asi 8x.. zakaždým vyšlo..
Na výške na skúškach treba mať, najelepšie je mať takú tú kalkulačku CASIO ktorej sa vysúva predný kryt a dá dozadu, no a do toho sa dá pekne velky papierik schovať
naco by som pisal tahaky?To sa skor naucim a na tahaku nikdy nebude taky rozsah aby som si bol isty ze to bude stacit..To by som tam musel mat cele skripta
do lavice zosit,na lavicu ceruzkou alebo do peračnika papierik a ked piseme ho otvorim akoze si berem pero a si to tak nastavim a to iba na dejepis-roky,vojny a fyzika-vzorce
na vacsinu previerok si pisem tahaky teraz v pondelok na sjl som si postrihal a4 a tam som mal 7 karticiek a na tom vytlacene tahaky zabralo mi to hodinu mojho zivota ale naucenie by mi zobralo mnohonasobne viacej
iba ked nie som si ista ze to nezabudnem ...najzaujimavejsie sa pise pisomka z techniky nikto nic nevie a spoluziak otvori zosit a diktuje to ostatnym (v pritomnosti ucitela) a on da aj tak vsetkym 1
..jasne,dost castp..dam,si v pohode,do ruky..a opisujem,teda ako do dlane,alebo na lavicu..alebo,ako uz bolo povedane,piseme najmensim,pismom..napc..a,potom vytlacim...
@klidopido , sakra, som myslela, že na to mám patent!
Ťaháky používam iba na polročné testy z fyziky, väčšinou do rukáva, alebo papierik podsunutý pod odpoveďovým hárkom.Tiež spomínané vreckovky.Sukne kratšie ako po zem nenosím, takže so silonkami by som si nepomohla
Konštanty a premeny jednotiek zvykneme písať na magentickú tabuľu v tvare ,,doniesť na triedny fond XX € a YY centov".K tomu je na nástenke zoznam tém na opakovanie v rovnakom poradí, čiže na tabuli si pozrieme ,,sumu" a na nástenke konštantu.
Alebo v oznámení o rodičovskom združení zvýrazňujeme písmená - vzorce.
@narazuvzornaa no tak patent ti trošku ubzikol ale tak píšu sa ťaháky aj na stoličku pred teboi sediaceho prvý v rade majú smolu, spolužiačka kedysi spravila ťahák až bil do očí mi sprostý sme ho zabudli dať dole potom a učiteľka si ho všimla na druhej písomke až... takže nemola tvrdiť, že tam bol pri prvej.
dnes fyzikarka spominala, že v nejakej triede rozdavala opravene pisomky aby si prezreli chyby, a niekto jej vratil pisomku aj s tahakom vraj si kontroloval, ako to opisal, ale hovorila, že mu nič neurobila, lebo ho nepristihla pri čine..
ja tahaky vacsinou nepisem. Kym spravim tahak, uz viem celu latku z coho piseme. No ale ked sa neviem pripravit, tak vzdy mam pri sebe knihu, alebo zosit Raz mi padla kniha na zem, chytil som ju s nohou a s nohami som si v nej vyhladaval veci
Ked uz fakt potrebujem ten tahak, tak pisem si tahak na zem a keby nieco zakryjem si s nohou
od strednej som si vlastne napisal asi len dva tahaky, naposledy na politologiu na male papieriky a klasika ucitel sa nepozeral tak som ich drzal v ruke a hrabal sa v nich
povie vytiahnite papiere a ja mam tahak na tom papieri a potom ked dopisem odstrihnem ten kusok s tahakom, alebo aj na lavici mam napisany.. ale snazim sa nepouzivat tahaky najradsej z hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a potom samozrejme do peračníka,na obrus,na šľapku a tak.:
Inak to zvykli byť papieriky v ruke alebo ceruzkou na lavici
alebo uplne malinky pismom, velkosti 6 a menej vytlacim xP postriham xD hodim do peracnika xD a je to xP xD
inde mi ich netreba
Ťaháky používam iba na polročné testy z fyziky, väčšinou do rukáva, alebo papierik podsunutý pod odpoveďovým hárkom.Tiež spomínané vreckovky.Sukne kratšie ako po zem nenosím, takže so silonkami by som si nepomohla
Konštanty a premeny jednotiek zvykneme písať na magentickú tabuľu v tvare ,,doniesť na triedny fond XX € a YY centov".K tomu je na nástenke zoznam tém na opakovanie v rovnakom poradí, čiže na tabuli si pozrieme ,,sumu" a na nástenke konštantu.
Alebo v oznámení o rodičovskom združení zvýrazňujeme písmená - vzorce.
otázočka pre @narazuvzornaa naozaj si nárzu vzodrná???
Ked uz fakt potrebujem ten tahak, tak pisem si tahak na zem a keby nieco zakryjem si s nohou
@mikk , akú máte v škole podlahu?Nám teraz všade dávajú tmavohnedé lino, asi už viem prečo =P