nie a ani emaily pisem bez diakritiky, lebo nie vsetky pocitace/prehliadace/ci na com to vlastne zalezi maju zabudovany ten jazyk v ktorom pisem a tak im moze nejake znaky vyhodit ako stvorceky, alebo inaksie utvary
@blacktears@n0w nie, ale niektore mobily, ked napises slovo s mäkčeňom, zaráta ti to ako dva, alebo tri znaky.
alebo napr aj ked si niekoho ukladate do mobilu a napisete si ho s diaktiritkou, tak si mozete vsimnut, ze dlzka znakov sa znizi o dva alebo tri.
ale ja nepisem s diakritikou, dokonca som si myslela, ze NIKTO nepise s diakritikou smsky, kym som dve take nedostala a kym som si neprecitala tuto anketu..
@deliccita pri mene by som to chapal, ale divne to je, by som prisahal, ze je to tam komponovane z ascii tabulky a ta neriesi nic taketo.. idem sa hrat na gugli asi ked bude cas nabuduce, objasnim tuto situaciu a problematiku..a ak sa mylim, tak sa vopred @blekotikovi ospravedlnujem
@n0win0u tak ako @delegatka hovori, pismeno s makcenom zoberie dva znaky (aspon na tych starsiych mobiloch to tak bolo), ale neviem, ze ci to este stale tak funguje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo napr aj ked si niekoho ukladate do mobilu a napisete si ho s diaktiritkou, tak si mozete vsimnut, ze dlzka znakov sa znizi o dva alebo tri.
ale ja nepisem s diakritikou, dokonca som si myslela, ze NIKTO nepise s diakritikou smsky, kym som dve take nedostala a kym som si neprecitala tuto anketu..