naspul pery, ale tak riadne. skoro akokeby si napodobnoval tie umele nechutne babske fotky=D len nechaj malu medzierku medzi perami=D jazyk sa ti sam da ako treba, teda mal by sa ked naspulis hubu=D a potom pomalicky fukaj hadam vyludis daky zvuk=D Ak ti to nejde trosku ho daj nizsie =Da skusaj stale dokolaa=D uvidis ze to pojde=D=D
@radulik7 daj radu k tym prstom to som vzdy chcela vediet! ale nie ze tak dva na jednej ruke strcis ale proste z jednej jeden a z druhej druhy chapes nie?
@mrshater ukazovaky a prostredniky si vopchaj do pusy. poloz si ich na jazyk ktory vlastne tymi prstami stlacis, v podstate nimi tlacis na spodnu stranju jazyka ( jazyk je prehnuty na polku,dozadu=Dchapes?! )mierne naspul pusu a fukni=D malo by to ist=D a nedaj sa odradit ja ked som sa to ucila(raz bol navod v brave ) tak som sa to naucila asi az za tyzden=D=D=D
@3 musim skusiť ten citron fakt to funguje ?? .... ja som to skušal už aj s prstami aj bez a furt nič ani hlasok som nevydal .... musim to stale skušať možno sa raz pošťasti ..ale ten citron mam oblizať či zjesť??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
idem skusit to s citronom
naspul pery, ale tak riadne. skoro akokeby si napodobnoval tie umele nechutne babske fotky=D len nechaj malu medzierku medzi perami=D jazyk sa ti sam da ako treba, teda mal by sa ked naspulis hubu=D a potom pomalicky fukaj hadam vyludis daky zvuk=D Ak ti to nejde trosku ho daj nizsie =Da skusaj stale dokolaa=D uvidis ze to pojde=D=D
ja viem aj na prstoch piskat=D=D=D=D