na chémii sme pisali pisomku .. aj som na chemiu uplny debil , biflila som sa to pár dní , aj pred hodinou .. písomku som neviem akym zazrakom napisala na 1 ... za 2 tyzdne nam pisomky ucitelka rozdala a mne povedala ze mi neveri ze som tu pisomku mohla
@jaja888 čo ti jebe ? kokos to už je čo sa učiteľku.. to najakú chodíš školu?? no u nás by sme ju asi ukameňovali!! Posli za nou rodicou (ak su ochotni), lebo ona ti nebude verit nech jej povies cokolvek..
azda na každej škole sa vyskytne taký druh učiteľa. Pokiaľ ťa neprichytí priamo na písomke že opisuješ, tak je hlúposť dať žiakovi písať písomku znova. Sama jej to ťažko vysvetlíš, skôr cez rodiča. Ak by som bol presvedčený o svojej pravde, tak by som ju odmietol písať znova aj keby to malo za následok ďalšiu dohru
To je presne to "bifľovanie",ktoré ti je na nič ... keď si tak strašne chémia nejde tak si nájdi doučovanie nie?Nech to má aj nejaký zmysel Ale podľa mňna by to nemala robiť ... ak ti nenašla ťahák alebo podobne.
môže, ale nie je to voči tebe vôbec fér, ohradila by som sa voči tomu - je predsa logické, že po určitom čase už nebudeš mať všetky podrobnosti v pamäti - skús ísť za triednou (ak to nie je tvoje chemikárka) a popros ju, či by ti nemohla vybaviť ešte jeden termín alebo ako... alebo nech ti chemikárka zapíše obe tie známky
a inak, chemikárky sú tuším na každej škole neskutočné suky aj mne tá moja robila na strednej peklo
presne toto sa mi stalo a nie raz. Riadne na tebe sedí. Normálne za ňou choď a povedz, že je to nedidaktický postup a že to budeš riešiť... trebars rodičia s vedením
@mirkova No ak jej uzná tú jednotku a bude ju mať tak to bude fájn Učitelia sú rozni ... a podľa mňa si učiteľka teraz mysli svoje,nechápe,že to po dvoch týždňoch proste zabudla.
@lenkaska1 8 rocne gymko .. to taka ucitelka uplna pica , kazdy ju má hlboko .. ale aj sa nerada hádam .. aj ekd viem ze mam pravdu proste stracam nervy ekd viem ze hvoorim pravdu a niekto mi oponuje ze nie ... a tahak mi nenasla ani nic ... ach ...
@jaja888 posli za nou svojich rodicov.. nech jej to vysvetlia, ze ty si sa na to riadne ucila. kks.. a to v BA je škola ci?? ja nechapem jak si toto moze dovolit, este k tomu na gympli..
Ja som raz tak písal písomku aby som mal na vysvedčení trojku. Keď som ju odovzdal, učiteľka ju predomnou potrhala a povedala "Dám ti štvorku a na druhý rok sa posnaž..."
@lenkaska1 v PO skola .. a to jej este aj spoluziaci hovorili ze osm sa ucila cele prestavky furt .. ona ma pici .. zajtra mame dalsiu pisomku .. jej mozem jebat uz sa neucim ani pici ... naco ked aj tak nic z toho ..
@leoooo my sme raz mali takú chvalabohu len praktikantku co po nas picovala len ked sme sa pohli na stolicke a tá zapraskala trochu ... hentu tvoju ucitelku by som fakt poslala .. my mame takych jebnutych vela .... ach by som ich bila s lopatu po hlave
@leoooo no tak to si viem predstavit co by si jej teraz povedal ... my v 6 sme mali tú istú chemikárku .. jej je uplne jedno ci mas otvorenu ucebnicu abo zosit na lavici pri pisomke .. to len mne musi dat pica napisat zas pisomku ach
@leoooo moji spoluziaci teraz jej chodia do kabinetu a tam berú kyseliny a tak .. minule bola v triede vedla kabinetu a on si tak mampicisticky z kabinetu vysiel rovno do tej triedy ona niiic ... nevsimla si .. ale fuj muchy ?
@mirkova na každej nie sú - my sme mali chemikárku perfektnú, síce kruté písomky, ale ak si sa učil, dalo sa to .. oproti tomu sme mali riadne ,,inteligentnú" fyzikárku - aaaach..
keby môžem, tak moju bývalú chemikárku hneď zabalím a pošlem do prešova... ale vážne sa ti divím, že si sa neohlásila, brániť sa a oponovať je nutnosť! príp. rodičia, triedna a ide sa...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Mne sa stalo to isté na základke kedysi.
a inak, chemikárky sú tuším na každej škole neskutočné suky aj mne tá moja robila na strednej peklo
Taka mladá krava ktorá na mne sedela...
Dievčatá u nej mali nenormálne výhody. O__o
A pokarhanie typu "Rozpustil spolužiačku" by moc dobre nevyzeralo.
@pretozenemozem Nie nepovedal... Som vtedy bol ešte maličký. A keby mi to urobila teraz, aj tak by som je toho veľa nepovedal.
Prečo? ja sa ozývam aj keď netreba a keby mi spravila niečo také...
uvedom si dievča, v akej krajine žiješ!!!!!!!!
Učiteľka: učila si sa?
Žiačka:učila, aleee...
Učiteľka: ja sa ťa napýtam či si sa učila, ale ja sa ťa pýtam či si sa učila!!!
...tomu sa hovorí retardácia
keby môžem, tak moju bývalú chemikárku hneď zabalím a pošlem do prešova... ale vážne sa ti divím, že si sa neohlásila, brániť sa a oponovať je nutnosť! príp. rodičia, triedna a ide sa...