Nejde o nič dôležité, len sme minule s kamoškou riešili, či si píšu denník aj chalani. Ja tvrdím, že len vo veľmi malom množstve, ona tvrdí, že denník si vedie každý 2.-3. chalan v jej okolí
veď to sa mi zdalo divné, že JA sa ledva donútim niečo do denníka načarbať ( aj tak z toho nakoniec vzniknú len nejaké myšlienky, čo som kade- tade zozbierala a nejde o nič z môjho súkromného života) a preto neviem pochopiť, že chalani by robili niečo také, ako záznamy toho, čo prežili
tak to budete asi prekvapeni, ja som zacal predminuly tyzden, ale skor je to iba taky obcasnik, pisem ho ked sa mi chce a ked sa prihodi nieco zaujimave
ja som sa snazila vydrzalo to 5 minut. a mala som taky vonavy ale podla mna chalani si vobec nepisu. podla mna ani baby tak casto nie. mozno len take zapisnicky, ale denniky... no neviem
No keď si predstavím že by boli všetky chlapčenské denníky písané ako DENNÍK intelektuálneho ADRIANA MOLEA od Towsendovej tak by šli jednoznačne na dračku..
Holyknight: Ja si denník píšem už dosť dlho a ide o formu terapie, pretože každý potrebuje zo seba určité veci dostať a toto je najlepší spôsob pre mna. A som všetko, len nie to, čo by sa dalo nazvať naivka. Ide skrátka o určitý druh ventilu.
A ani ja to nerobím vo forme "drahý denníček.. dnes toto a tamto". Píšem tam veci, ktoré nemám komu povedať, ale musím ich dostať von... a pomáha mi to.
Ja mam skor taky diar...pisem don len raz za cas a tak, ze si zapisem myslienky,udalosti ktore sa stali a nechcem na ne zabudnut...alebo ked zo seba potrebujem istym sposobom nieco dostat...
nie nepisem lebo keby som sa mal vyrozpravat co vsetko som zazil tak v poho ale na co setko som myslel rofl. to keby niekto cital a nemal by som nervy pisat si ho
Písal som, ani neviem rpesne prečo, potom sm sa vyznal v spomienkach a keď som mal nostalgickú chvíľku proste som si otvoril zošit a čítal. Ale.. je to pracné, zaberá to veľa času...no a aj tak som tam nepísal všetko, zo strachu že by to okrem mňa ešte neikto čítal, tak som sa na to asi vysraaaaal.
preco by si neviedli mozno je zopar takych individui..ktori si stale zapisu svoje myslienky..a tak dalej ..podla mna je to celkovo super.lebo raz si to precitaju a budu sa na tom smiet jake blboviny pisali ked boli mensi
Formou obcasniku uz tiez nieco malo mam. Vzdy to vydrzi len chvilu a potom ma to prestane bavit. Ale nazbieralo sa tam toho uz celkom dost (cca 5-6 rokov). Aj ked skorej som si zvykol si len tak obcas zapisat moju naladu a pocity do univerzalneho zositu niakym inym pismom. Ci uz elfskym (neskutocne krasne pismo), runami alebo hlaholikov. Vtedy sa aspon nemusim bat, ze si to niekto nepovolany precita Lebo toho sa bojim vzdy najviac.
Jo a este som zabudol, ze podla mna si dennik (alebo skorej obcasnik) vedie celkom dost chalanov, ale pride im to divne priznat si to... Tak isto ako aj bab, len vsetci sa boja odhalenia.
A ludi, ktory si bez povolenia zacnu citat cudzi dennik by som na mieste strielal!
mno nesom chalan ale na denik som nikdy nemala naladu ae je to dobre sesterka si ho kedysi pisala a pred nedavnom sme ho spolu čitali a ridne sme sa bavili ...a chalani si ho nepisu lebo nevedia pisat=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
a zacina sa slovami:
ahoj! mily moj dennicek,dnes som zazil....
ale ja si uz tiez nepisem
jediny krat som si pisala,ale to som mala asi 8 a minule som to citala..haluz
ale radsej si uz nepisem(este vy to dakto precital amen!)..a ani sa mi nechce
btw je to dobra vec na trenovanie pamäte
Dokonca mu dal aj meno
Podla mna je hovadina ze chlapci si nepisu dennik tak ako aj vyjadrenie ze chlapci neplacu!
A ani ja to nerobím vo forme "drahý denníček.. dnes toto a tamto". Píšem tam veci, ktoré nemám komu povedať, ale musím ich dostať von... a pomáha mi to.
A ludi, ktory si bez povolenia zacnu citat cudzi dennik by som na mieste strielal!