Cawte.Poznate to ked sa vyberete v piatok vecer von a sami 14 rocny ponapijani?No,sice aj ja mam tolko rokov ale nepijem.Nechapem co na tom vseci maju ze pit?V takom veku..Nepochopim to!Podla mna je to moc trapne ked sa volado uz v 13 oziera co nemaju uro
Je to vina ako rodičov, tak tých deciek a sčasti podľa mňa aj samotnej spoločnosti atd., myslím, že keby mali na výber viac aktivít (o toto by sa fakt mali ti mestá teraz starať), nemuseli by si krátiť čas takýmito kravinami
Wow, zraz abstinentov. Aj ja sa pridavam k nazorom @1 , @2 , @3 , @5. Ja nechapem ako 14 rocnych, tak 17 rocnych - kde by jeden povedal, ze maju viac rokov a viac rozumu. Pripada mi to skor naopak...
@Doskacka7 hmmm a este sa pozri ked "politik" - ozran je ikonou slovenskej politky. A potom sa cuduj, ze cela Europa na nas pozera ako na debilov, ale podla ludi na Slovensku je Europa vadna a my sme dokonali, ze ???
je mi na grcanie z takych deciek...neni nic horsie ako pozerat sa na to ked je to najebane z dakej tesco vodky v noci,alebo uz aj cez den v nejakom podchode...ja by som ich ani len von vnoci nepustala...nie to este niekam na diskoteky a podobne..
Nastastie ja nepijem nevidim zmysel v tom byt najebany -.-
osobny nazor ty co piju sa delia skor na ludi ktorym to chuti , ktory sa tym vytahuju v spolocnosti alebo na ludi ktory "zapijaju" svoje problemi ... nic viac v tom nevidim ...
Tiež mám ten pocit.. neviem aký význam má táto diskusia... Aby ste nadávali na ich rodičov? Darmo na rodičov, keď celá spoločnosť je skazená... A máte názory a la hovno sa tomu rozumiem, ale okomentovať to musím.
@21 ty si mi nejaká odborníčka tuším, a nevrav že to nie je chyba rodičov lebo na tom určite majú svoj podiel - keď sa niekto o decko nestará len mu kupuje všetko čo chce a ešte mu aj vreckové dáva tak to má určite nejaký vplyv na to decko
Fúú takže aj som pijaval tak v 14 rokoh hej enjaka zabava dedinska hambil soms atancovať alebo zabavať po týhc dvoch deci vodky už tot ak necítiš a teraz som si uvedomil že zabaviť sa viem aj beztoho...ale nadruhu stranu pijem ked sa cem zabaviť a nemam naladu XD
ja hlavne nedokážem pochopiť to ožieranie do bezvedomia. Čo už majú preboha z toho? Každý to raz musí prehnať, každý musí mať raz lavór pri posteli, každý sa musí raz poučiť, ale toto? Ja si radšej sadnem s priateľmi, dáme pivko, debatu, možno nejakú slivovičku-dve , pokecáme, posmejeme... ale nie sme ožralí do bezvedomia. Nehovorím, že sa niekedy nepreženie...
tak verte tomu že rodičia by tie decka nemohli už pušťať ani z domu, ja chodievam večer von a nepijem, aj ked flašky sa ponukaju z každej strany. či idete do mesta o siedmej alebo o jedenastej. Vobec to neni o tom, či by mali rodičia pušťať decka von alebo nije, či sa o nich staraju alebo nie. Je to cele o tom, ako si dieťa vychovali ale hlavne o tom, jaký postoj si k alkoholu vybudovalo ono. Moji rodičia nenávidia alkohol a ja som takisto, doverovali mi a pušťali ma von. A predsa sa mi raz stalo že som sa nechala ponuknuť. Nebola z toho žiadna kaša, ale bola to moja hlúposť. Chcela som proste vyskušať. Niektorým sa to zapači, iní sa spamätajú.
Iné je, ked decko chodí pravidelne každý piatok o štvrtej nadranom domov a rano je pravidelne o kolo jeho postele desať tyčiek.. A rodičov to nezaujíma.. to sú zlí rodičia... ale nie tí, čo pustia svoje dieťa von.
v druhom rade ja som bol najebany uz asi 100 krat a velmi naposledy samozrejme v pjatok ale este nikdy som rano nenasiel tycky pri posteli to neviete blvat do hajzla ????
@27 ja si môžem dovoliť povedať nikdy lebo už sa ma snažili toľkokrát opiť a nepodarilo sa - ja mám totiž vážny dôvod prečo nechcem piť a svoje predsavzatie neporuším, a stojím si za tým
Čo nato povedať , Deti pijú, moderná doba. Zabávať sa dá aj bez alkoholu , no lenže vela detí v tom vidí nejakú psychickú podporu ,S alkoholom ide všetko lepšie. A takisto vela detí sa po zlých dňoch opíja. A ako dobre vieme, vôbec to nepomáha. Alkohol len zvyšuje súčastné emócie, či sú dobré a či zlé . Mám 17 a v 15tich som ešte nevedel čo je to vodka ,No tatínko ma velice ponúkal pivom :p nech si dobre odgrgnem xD, Ja pijem no pijem jak sa vraví, Do nálady a nie každý piatok
Môj názor, Je to ich vlastná vec, raz nato sami doplatia A to že sú všade tyčky neznamená nič iné len to, že sú to deti a nevedia piť , Keď ich rodičia púštajú, nech. Je to ich osobná vec. A nie naša .Náš život?! nie... ICH!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Za pašom? To akože budú odzadu preťahovať nejakého tureckého pašu?
Fakt, niekedy sa hanbim, ze zijem tuto...
osobny nazor ty co piju sa delia skor na ludi ktorym to chuti , ktory sa tym vytahuju v spolocnosti alebo na ludi ktory "zapijaju" svoje problemi ... nic viac v tom nevidim ...
Nie, so mnou sa žiadna práca už dlho nerozpráva
Iné je, ked decko chodí pravidelne každý piatok o štvrtej nadranom domov a rano je pravidelne o kolo jeho postele desať tyčiek.. A rodičov to nezaujíma.. to sú zlí rodičia... ale nie tí, čo pustia svoje dieťa von.
v druhom rade ja som bol najebany uz asi 100 krat a velmi naposledy samozrejme v pjatok ale este nikdy som rano nenasiel tycky pri posteli to neviete blvat do hajzla ????
Nehovorím, že som odborníčka, ale pokial si myslíš, že toto robia len rozmaznané deti, tak si na omyle...
Môj názor, Je to ich vlastná vec, raz nato sami doplatia A to že sú všade tyčky neznamená nič iné len to, že sú to deti a nevedia piť , Keď ich rodičia púštajú, nech. Je to ich osobná vec. A nie naša .Náš život?! nie... ICH!!