Je bežné aby chalan, ktorý má 19 rokov, pil 5 dní po sebe , s tým že ide spať o cca pol tretej ráno opitý a vstával o dvanástej na obed taktiež opitý, a pokračoval takto aj päť dní po sebe ? A donúti ho prestať iba to že už po tom 4-5 dni skučí od kedy s
pre niektorych to bohuzial je normalne, poznam takych alkoholikov a stoky, ze toto by mi pri nich neprislo vobec divne... neviem ci vyrastie aj ludia nad 25 takto ziju
no za mojich časov zvykli deti v jeho veku vydržať oveľa viac... bude v poriadku, v najlepšom prípade takto prežije zvyšok svojho života a k boxu a podobným záľubám sa už nikdy nevráti
@najivna ale on nič neoslavuje, ani neni nikde na chate, proste pije ... a keď sa ho opýtam prečo pije, povie že nech mu nekladem sprosté otázky, alebo nech ho nebudím sprostými otázkami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
1. viacdňová rozlúčka so slobodou / svadobná hostina / kar
2. zoštátnicovanie
3. dovolenka na chate vzdialenej od civilizácie v prípade zlého počasia
no za mojich časov zvykli deti v jeho veku vydržať oveľa viac... bude v poriadku, v najlepšom prípade takto prežije zvyšok svojho života a k boxu a podobným záľubám sa už nikdy nevráti
nema daku vnutornu krizu alebo co?
prečo by sa nevrátil ?
No neviem koľko vydržíš ale vzhľadom na to že on nezvykol takto pijávať, mám dôvod mať strach.
ja vždy keď pijem sa zobudím na to, že mi je zle