Ľudia včera som zistila, že pivo je fajn....vždy som ho odsudzovala, ale ono je ozaj fajn .....ktoré vám chutí najlepšie?... Ktoré mám okoštovať najskôr?
14. To, že niekto nemá rád pivo je úplne normálne, veď boli časy, keď nikto nemal rád pivo, lebo ho ľudia ešte nevedeli vyrábať... Ale napr. taký králik na baterky je divný...
Plzen je naj pivo na svete... nic ine nepijem. Sracky ako Corgon, Saris, Kelt, Smadny mnich a spol sa mozu strcit. Staropramen sa tiez da, aj Zubr patri medzi lepsie. Aj Budvar chuti, len nerobi dobru penu. Ale na Pilsnera nema nic
mne najviac zachutilo Westmalle je to pivo varene v klastore tusim ze v belgicku. je sice silnejsie ale ta chut "nebe v hubě" a z tych "nasich" kelt a kozel
och PIVO... napoj bohov!! neexistuje nic ine... kazdy den musi byt aspon jedno hoci len male, ale musi... najlepsie je Krušovicke... to je pivo.. a samozrejme Pilsner, nepochybne a skuste niekedy kvasinkove pivo... to je taka lahoda
a naj sa pivo pravdaze pije na Dni otvorenych dni v pivovary Šariš... pridte nas navstivit
no tak rozhodne heineken, pilsner...hm..aj šariš sa da...ale corgoň je hnusny.... ..ale inak mi pivo veelmi chuti..sak vieme svoje ze....:-d..ze tazkypavuk...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
bošee ne som žaadny alkoholik hey???
pijem priležitostne nefajčim wobec
patoky nepijem
Cierna hora, Plzen, Starobrno, Gambrinus, Kozel, Svijany...
krásny čapovany chladeny velky Gamrinus...to je proste raj
a naj sa pivo pravdaze pije na Dni otvorenych dni v pivovary Šariš... pridte nas navstivit