syr, paradajkové pesto, slanina, klobása, kukurica, cibuľa, bryndza, kuracie mäso, šampiňóny...to čo som uviedla mám najradšej ako suroviny, ale nemusí to byť na jednej pizzi, skôr syr + kuracie+ kukurica+ šampiňóny ako jedna a ten zvyšok ako druhá a ešte aj tuniaková môže byť, aby som nezabudla
Ja stale neviem ci je to pesto alebo ako sa to vola ked tam je paradajk. pretlak,bazalka,oregano,cesnak,sol,olivovy olej no ale to si tam predstavujem a potom sunku, salamu, syr eidam, nivu/rival, mozzarellu, ked tak este parmezan... dalej kukurica, sampiony a to je vlastne uz asi vsetko
Pizza vytvorená pre moju dušu bola vegan pizza ktorá sa ešte aj volala, že Purple haze(!!!!!) a mala “smotanový “ základ, bola na nej červená repa, rukola, čierne olivy a kešu syr xD
Jednoducho keby moja osoba je pizza tak som presne táto!!!!!
@superpinkhero Mozem otazku? Vonec ju nemyslim nejak zle abo tak, len ma to zaujalo a tak milo pobavilo. Ked pises ze keby bola tvoja osoba pizza a volala by sa Purple haze, ten nazov si vybrala podla coho? Ja poznam len 2 purple haze, model zelenej a pesnicku od Hendrixa.
@salora nahodou malokarpatska je dobra ak je dobra no ide aj o znacku niekedy lebo kazdy si ju spravi ako chce a nitran a kalinka su este take co mozem
@nespiacakraska tak názov pizze a rovnako aj ingrediencie na ňu “vymyslel” majiteľ pizzerky (Pizzapunk Brno a robia riadne kajnšmetke veci) ale ono to tak dokonale zapasovalo na moju osobnosť.. všetky ingrediencie, ktoré vrcholne m.i.l.u.j.e.m. a k tomu ešte aj obidve veci čo si napísala ku ktorým inklinujem
...ale myslím že pri názve čerpal inšpiráciu z purple haze šišky inu, keď si predstavíš kombináciu červenej repy a rukoly tak ten názov k tomu riadne sedí xD
@wistingher lebo vacsinou tie salamy, co sa na SK predavaju... vsak pozri zlozenie... ked som bol naposledy doma, kupil som "uherak"... pomerne draha salama na slovenske pomery a spomenul som si, ako som kedysi jedol poctivý uherák vyrobený ešte aj z oslieho masa - neda sa ani porovnať... mám rad napr. aj gothaj alebo parízer - jedine, co sa daju jest, su kdesi z juznej Moravy... to, co predava napr. Coop, tak to je cista katastrofa
@torpedo08 tak určite aj niekde v okolí máte dobreho masiara, ktori robi poctivu sunku mne inak vozieva kolega z Talianska rozne prosciutta, vzdy si mozem vybrat tak z desiatich druhov a stoji ma to tak isto, ako v obchode
Slovacchia
paradajková salsa, mozzarella syr, saláma, slanina, niva, cibuľa, vajce [1,3,7,12]
7,40 €
- z Carly a supem si tam este obcas olivy
Je DOKONALA!
píšete tu samé hovadiny čo tam ma byť, ozaj "dobrá" pizza musí byť pripravená z kvalitného cesta a bezpodmienečne dobre prepečená...
rozumiete ribiata?!
to je základ, to, že dáte tam pre mňa za mňa aj krokodíla je fuk...každý má predsa rád niečo iné...
ale keď nebude dobre cesto a dobre prepečená stoji za kulové hovno...
čau a pá....
@salora ono nezaleži na tom kto to predáva... aj keď musim povedať že lahôdky z tesca mi skutočne nechutia. V Bille maju omnoho lepšie, iba tam kupujem šunky salámy atď. ... tam je to aj často v akccii ale aj ked je to drahé, tak viem že je to fakt dobré. A pri salamach napr. ja mám rád celkom Nitran salámu, ale od Mecom spoločnosti to vôbec nie je ono. Koľkokrát bola až taká že mi nechutila. Za to Tauris spoločnosť ta ma vždy dobru chuť tejto salamy. ... A to su dve ktore su najviac na pultoch.
@wistingher tak Tesco je uplny kentus... este Lidl ma dobru napr. Schwarwald sunku... a BIlla ak si pamatam sunka od kosti alebo udene stehno
@Marcello1111 "píšete tu samé hovadiny čo tam ma byť" - otázka znela: "Aké suroviny musí obsahovať pre vas dokonala pizza" - takze sa bavime o ingredienciach... btw. aj cesto ma rad kazdy ine...
Uplne mi staci neapolska margerita. Pomodoro, mozzarella z byvola, cerstva bazalka. Ludia, ktori si jebu na pizzu x surovin su presne cielova skupina kazdej otrasnej pizzerie, ktorych je na SVK 99%. Toto vas za tie roky naucili. Skutocna pizza je o nieco inom...
najcastejsie si davam @17 to je stara dobra klasika
ale mam rada aj s cibulou, quatroformaggi, s klobasou, so slaninou, chilli, baranimi rohmi, olivami, smotanovy zaklad, kedy ako
@marcello1111 cesto je predovšetkým základ pizze a myslím, že autor sa na cesto nepýtal, mal skôr na mysli ingrediencie... všetci okrem tena to tu zrejme pochopili... a pre tvoju informáciu - zabudol si na KL cukru na 1 kg múky... keď už ty chceš zo seba robiť odborníka...
drahú máš medzi nohami
@salora
bez základu ani dom nepostavíš, cesto je základnou ingredienciou pizze...
ale aby si sa cítila, že si vyhrala, máš pravdu, ty máš vždy pravdu "......!"
@marcello1111 dom postavíš aj bez základov ako píšem - všetci to pochopili len ty nie, nikto okrem teba tu cesto nespomína... a nerozumiem absolútne tomu, prečo ma oslovuješ v ženskom rode... či za to môže tvoja "vyliečená" homosexualita?
Ja mám rada rôzne kombinácie, ale tak ten základ, syr, šunka alebo salám, strašne ľúbim šampiňóny, potom kukurica, môžu byť baranie rohy, vajce, kuracie mäso
základ podľa nálady, ale radšej mám paradajkový, čierne olivy, niekedy aj extra čierne olivy(musia byť čierne, ak nemajú, pizzu objednám niekde inde!), niva, cesnak, chilli/feferóny alebo vegetariánku, kde nepchajú len mrazenú zeleninu ..ako kukuricu(ktorú na pizzi úplne neznášam!), alebo kápiu, to je tiež hrozný výmysel!...ale keď je na nej zeleninová zmes "ragú" z cukety, papriky, baklažánu a hríbikov...to je úplne mega, a na kraj cesnak a chilli musí byť
Pizzaaaaa šunka syr šampiňóny a kukurica alebo s ananásom namiesto šampiónov.. Najlepšia bola v SNV a aj v BA je dobra ale tak nie všade iba niekde... kvalitná pizza by mala obsahovať rovnako ingrediencií na každom trojuholníku! Dobre je tiež keď je okraj potretí cesnakom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Jednoducho keby moja osoba je pizza tak som presne táto!!!!!
...ale myslím že pri názve čerpal inšpiráciu z purple haze šišky inu, keď si predstavíš kombináciu červenej repy a rukoly tak ten názov k tomu riadne sedí xD
napr. taká poctivá slovenská šovrda... absolutne NAJ robi Prížek z Martina... dá sa tuším aj cez net objednať
paradajková salsa, mozzarella syr, saláma, slanina, niva, cibuľa, vajce [1,3,7,12]
7,40 €
- z Carly a supem si tam este obcas olivy
Je DOKONALA!
rozumiete ribiata?!
to je základ, to, že dáte tam pre mňa za mňa aj krokodíla je fuk...každý má predsa rád niečo iné...
ale keď nebude dobre cesto a dobre prepečená stoji za kulové hovno...
čau a pá....
@Marcello1111 "píšete tu samé hovadiny čo tam ma byť" - otázka znela: "Aké suroviny musí obsahovať pre vas dokonala pizza" - takze sa bavime o ingredienciach... btw. aj cesto ma rad kazdy ine...
a cesto je čo?!
lak na vlasy a či surovina (hl.múka, voda olej, kvasnice, soľ) na výrobu pizze, aspoň nerob zo seba ........, drahá...
ale mam rada aj s cibulou, quatroformaggi, s klobasou, so slaninou, chilli, baranimi rohmi, olivami, smotanovy zaklad, kedy ako
aaa ešte jednu takú fajnú som jedla s lososom a takým sladkým syrom
tebe veru nie, ty si sa už rozhodol, tvoj život aj tak vypadá....
smutné....
drahú máš medzi nohami
bez základu ani dom nepostavíš, cesto je základnou ingredienciou pizze...
ale aby si sa cítila, že si vyhrala, máš pravdu, ty máš vždy pravdu "......!"
Ostatné podľa toho, na čo mám práve chuť
Zatiaľ som stretla len jednu osobu, ktorá si ich objednáva.