Keď pred vami vidíte ženskú napr v legínach alebo v tesnejších nohaviciach tak vás zaujme skôr taká ktorá akoby riť ani nemala či taká s fajnovou primerane veľkou guľatou prdelou ?
@horsiq som žena a dovolím si reagovať! tiež sa obzerám nie ? neznášam tie také plochoriťky, ved to je zbytocné ale zas moj velke oble tiež nie ej dobre vieš! taky ako mam ja myslim akurat.. tak ty uváž ktoré z nich to je
@ssnehulienka ziadna nemoze za to, ako jej priroda nadelila... to by si potom mohli ludia aj hovorit, och neznasam take zeny co nemaju cim vyplnit podprsenku alebo neznasam take, co maju Fka prsia... pritom za to nemozu ako narastli.
@elemia hovorim len svoj nazor, netusim preco mas potreebu napadat ho, a neviem, kde z mojich prispevkov tvrdim ze za to mozu konkretne slecny. Ja som tiez narastla ako som narastal, nemam kozy, postava tiež nie najslavnejšia a žijem. Na čo som hrdá je môj zadok. Ale nechodím po ulici a nevyprávam každému kto sa obzrie že bohužial, takto som narástla...
Ak mám baba 40 kíl aj s postelou vacinou je to genami, ja so mlen nexpresivnym sposobom vyjadrila, že sa mi to nepáči. Ešte niečo potrebuješ vysvetliť?
@ssnehulienka nic nenapadam. len pokial viem, toto je forum. a tie su na diskutovanie a vyjadrovanie svojho nazoru. ak nie, tak ma oprav.
ja som len chcela obranit tie plochoritky lebo no urcite by ziadnej nebolo prijemne citat si to, co si napisala.
ani tebe by sa urcite nepacilo ak by niekto napisal, ze neznasa tie rovne laty, co ani do vystrihnu nemaju co dat, ved to je zbytocne.
opakujem, bola to len moja reakcia a nazor na to, ako si sa vyjadrila na tie, ktore nemali tolko stastia ohladom dolnych partii a absolutne mi neslo o ziadne utocenie ani provokovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
niečo...
takéto
a čo je to "takéto"?
stačilo by mi "tvoja" nie ty musiš podotkut ze moja lebo iba s tou si uz mal dočinenia!
Ak mám baba 40 kíl aj s postelou vacinou je to genami, ja so mlen nexpresivnym sposobom vyjadrila, že sa mi to nepáči. Ešte niečo potrebuješ vysvetliť?
ja som len chcela obranit tie plochoritky lebo no urcite by ziadnej nebolo prijemne citat si to, co si napisala.
ani tebe by sa urcite nepacilo ak by niekto napisal, ze neznasa tie rovne laty, co ani do vystrihnu nemaju co dat, ved to je zbytocne.
opakujem, bola to len moja reakcia a nazor na to, ako si sa vyjadrila na tie, ktore nemali tolko stastia ohladom dolnych partii a absolutne mi neslo o ziadne utocenie ani provokovanie.
Ja netvrdim ,že by sa im to páčilo.
no čo, obaja viee, že moj zadok je super