keď som bola menšja a brat vivesiu nad dvere plagát skupini Placebo tak som sa čudovala, že akí ďivní luďja sú tam... Bola som núťená počúvať to... A muoj skromní názor asi tak, že v pohoďe...a ešťe aj v Cruel Intentions boli ich pesňički , čo je plus
Mam napocuvane, ale ze by hrali nieco extra, tak to ne-e. Bol som aj na ich koncerte, ale nudil som sa jak pes... Takze placebo vypadava z mojich pocuvanych skupin...
Placebo zbožňujem, úplne moc stuck_out_tongue:odľa last.fm je to moja najpočúvanejšia kapela/interpret. A nechápem to, že ako môžu mať tak veľa pesničiek a pritom každá z nich je iná, niečím svojská, originálna, nie na jedno kopyto, ako sa hovorí.
ja mam Placebo rada, aj Molkov hlas, ale ked sa nad tym zamyslim, robia straasne jednoduchu hudbu; mozno by som to v niecom dokonca prirovnala k punku, lebo je tam len zopar akordov, ktore sa striedaju a jednoduche versiky a refreny
najlepsia od nich je podla mna Special needs a Post blue.
jaa som ich mala dost rada,a pocuvali sme to stale s mojim ex...ae s ex som sa rozisla,a nejak som znenavidela aj tu hudbu...ale teraz som uz zase v stadiu ze mozem celkom niektore tracky...
no ja osobne placebo mozem. hlavne take veci ako Commercial for lewi, Special needs, 20 years, Every me and every you a Special K. hudbu maju naozaj uzasnu, ale velmi osobitu, takze na pocuvanie ich pesniciek musim mat naladu.
hej hej...na ich hudbu teba mat naladu... lebo ked som to dala vypocut niekomu kto to ich nepocuva... tak na mna pozerali co sa mi na nich tak paci... ale podla mna to treba chapat tu hudbu.ten zivotny styl... a neviete niekto ci maju aj nejake koncertne dvdcka okrem Live in Paris 2003?
every me and every you milujem a este od nich poznam jednu skladbu, na ktorej nazov si momentalne nespomeniem, lebo mam v posledenj dobe vypadky pamate odkedy nesidlim za svojim PC ale poznam teda dve a obidve sa mi paci a ked budem mat najblizsie cas a spomeniem si, chystam sa ich trochu viac napocuvat
no tak moja najoblubenejsia..ani nvm..ale asi prva ktoru som pocula bola special needs....potom every me and every you...bitter eng..protect me.. whitout you i m nothing..i know...in the cold light of morning...aa strasne vela ich je
Kvalitná skupina s ešte kvalitnejšou hudbou, ktorá sa pri dlhšom počúvaní vrije pod kožu a človek ich už nemôže prestať počúvať. Pri sústredení sa len na hudbu som pochopil prečo sa volajú "placebo" Všetko songy tú vynikajúce, niečim špecificke a podľa mňa vyčnievajú nad ostatnými skupinami...a Placebo nemôže počúvať hocikto, lebo tú hudbu treba chápať "srdcom".
kedysi som bola stšný maniak, teraz ich vnímam o dosť inak, ale nedokážem vysvetliť ako a prečo. Síce ich už toľko nepočúvam, stále sú pre mňa naj kapelou, lebo som na nich silne citovo napojená
Okrem iného, v jednoduchoti je krása, milujem Molkove texty a aj vizualizáciu ich hudby. Proste od hudby, cez booklet, klipy až po koncerty to je všetko prepojené.
placebo je sice znama a nekomercna kapelka jedna z mojich naj...cenim si ludi ktory ich pocuvaju.a nemam rad ked niekto odsudzuje ich hudbu preto ze brian je bi a stefan homosexual ...inac som narodeny v ten isty den ako Brian
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
heh, ja od nich poznám len jednu pesničku, ktorá sa mi dosť páči a síce Song to say goodbay a páči sa mi aj klip k tomu
som zvedavy, kedy to tu najde grietusha
je presvedcena, ze Brian Molko je jej vyvoleny, ktoremu porodi deti
A uz na nich bola 2 krat
No sak, neni to zle ale poznam aj lepsie(samozrejme pre mna lepsie, nemusite sa na mna potom vrhnut)
najlepsia od nich je podla mna Special needs a Post blue.
Naj pieseň? Nemám Všetky sú dobré Ale najväčšie puto mám asi k Leni, keďže to bola prvá pieseň, ktorú som od nich počula. Ona spôsobila moju závislosť
kedysi som bola stšný maniak, teraz ich vnímam o dosť inak, ale nedokážem vysvetliť ako a prečo. Síce ich už toľko nepočúvam, stále sú pre mňa naj kapelou, lebo som na nich silne citovo napojená
Okrem iného, v jednoduchoti je krása, milujem Molkove texty a aj vizualizáciu ich hudby. Proste od hudby, cez booklet, klipy až po koncerty to je všetko prepojené.