Lebo sa snažís nahovoriť si že akože sa to vsetko vo svete lepsí a akože je natom čoraz lepsie a prejavuje sa to tým že aj ludia su akoze stastnejsi alebo mudrejsi abo čo...
A presne toto nenávidím na ľuďoch....Keď plačú od smútku zle je,keď od štastia zle je...."Ani z voza,ani na voz" ...nikdy sa vám nebude páčiť... Vyhľadaj lekársku pomoc,ak ti na tom že plačeš viac od štastia,ak od smútku niečo nesedí
buď šťastná, že si na toľko šťastná, že plačeš od šťastia
slzy šťastia sú príjemné aj keď ich šťastie nie je veľmi zjavné a veľké.
Slzy smútku sú skľúčujúce a tríznivé, aj keď žiaľ a smútok nie sú tak zjavné a veľké
@karbyhokonstanta kde som povedala že mi to vadí?
ja len sa pýtam na rozumné vysvetlenie,prečo ma rozplačú aj maličkosti, keď doteraz som bola maximalne tvrda povaha
@zajkousko a snáď nočné mory a plač z radosti nejak úzko spolu súvisia ?
keďže tie nočné mory ma prenasledujú len v noci, a hneď ako začne svitať máám normálny deň
podla mna oci sa obcas potrebuju vyplakat, aj ked nemaju preco.
zvykla som plakat naozaj kazdy vecer, beriem lieky, tak uz taku potrebu nemam, ale obcas vyslovene musim aj ked nemam dovod. podla mna je to normalne pre telo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
slzy šťastia sú príjemné aj keď ich šťastie nie je veľmi zjavné a veľké.
Slzy smútku sú skľúčujúce a tríznivé, aj keď žiaľ a smútok nie sú tak zjavné a veľké
ja len sa pýtam na rozumné vysvetlenie,prečo ma rozplačú aj maličkosti, keď doteraz som bola maximalne tvrda povaha
keďže tie nočné mory ma prenasledujú len v noci, a hneď ako začne svitať máám normálny deň
chces aby to tu teraz kazdy riesil
zvykla som plakat naozaj kazdy vecer, beriem lieky, tak uz taku potrebu nemam, ale obcas vyslovene musim aj ked nemam dovod. podla mna je to normalne pre telo
typická žena