ak nerátam posledný týžden tak revem väčšinou len pri záchvate hnevu...ale to nezaraďujem k plaču... a inak plačem kedykolvek ked ma niekdo sklame, samu seba sklamem alebo mám slabú chvílku a spomínam...a hlavne na Maťa
presne od smiechu sa viem aj počúrať ani na panáčika sa nedá stihnúť a potom keď ma niečo dojeme akože... fakt nejaké veci, ktoré ľudia robia správne. najmä pri zvieratkách a prírode. ale to sa nedá nazvať plačom. ale proste že juuuu a tak
ja nie som velmi zaplakany typ. placem iba velmi velmi zriedkavo. a aj to vtedy, ked som sama. ale to mi uz musi byt vazne zle. az ked som v stave - bud sa vyplacem, alebo sa zblaznim
ja si neviem vybrat. proste ked to zo mna ide no niekedy nepreplacem dlhu dobu a niekedy zase toho naplacem viac. podla emocii, ktore ma stretavaju a ich intenzity.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
v podivných psychických rozpoloženiach pri najpodivnejších myšlienkových pochodoch zväčša v neskorých večerných hodinách
v návale zlosti
vo výnimočných prípadoch
a keď režem cibulu a horúca voda nepomôže
ale najradsej placem z radosti