Čo vás rozplače?ja som mala také obdobie, že mi aj zomrela starká a proste nič, nerozplakalo ma nič, ale posledné dva roky mi úplne hrabe , pri tajnom živote maznáčikov som revala, pri Bridget Jonesovej ani nehovorím...
Minule som bola na výstave koní, a keď som zbadala Frízskeho koňa, tak som musela plakať...bola som na SIAFe a pri Migu som sa rozplakala ..ide mi začať šibať, čím som staršia, či ako?
nie, da sa povedat zelen sem tam..dost som ochladol posledne dva roky a vybudoval som si v sebe sustem ze aj ked na mna utocia urcite spomienky alebo myslienky odputam od nich pozornost a uz su prec...aj co sa tyka tazsich a silnejsich a tak iba sem tam ked pozeram nejaky kvalitny emocionalny film mi zaslzia oci na par sekund ked je to nieco silne, ale inak vobec uz ..uz som skoro ako kameň
@riddler aké? To, že cigáňovi nepodám ruku? Popravde ja za to nemôžem,nemám problém sa s cigáňmi baviť, v robote s nimi som dennodenne v kontakte a kľudne sa s nimi bavím, smejem, rozprávam,mám aj pár kamarátok cigánok...len si s nimi neviem predstaviť fyzický kontakt
Revem casto a jemi jedno kde a kto ma vidi raz na chate pred spoluziakom a jeho frajerkou som revala asi hodinu vkuse a stazovala sa ze som uplny potrat
Par rokov dozadu to bolo skoro na dennom poriadku,teraz mavam iba taky stlacujuci pocit v hrudi a guca v hrdle..ale plac nevyjde..skor je to taka totalna rezignacia,apatia...neschopnost dat zo seba von pocity...ale momentalne mam fajn obdobie takze zatim som v klude
naposledy včera večer, keď som zreteľne počul hlas, filip, môj príchod sa blíži, povedz to ľuďom, povedz im to, oni mi neveria, veľa ich zahynie lebo vo mňa neveria...
a pocítil som na duši nesmierny smútok, ktorý bol tak veľký, že som to nevydržal a plakal som...
mna vie obcas dojat ludska obeta, dobrota a tak...nejake take dojemne situacie ale to si len tak smrknem neplacem a inac vobec no...nepamatam, naposledy mozno po rozchode a to uz usu nejake tie rocky dozadu : )
Tak nezvyknem plakať. Možno len pri filmoch. Alebo sa mi stáva, že ma niečo príliš vykoľají z mojej emocionálnej roviny, že mi je do plaču. Ale zvyčajne to potláčam a plačem v súkromí.
@melancholik
Jarko je to zlé, veľmi zlé vo svete, obávam sa, že toho plaču bude strašne moc už čoskoro počuť...
Boh sa obracia na mnohých, ktorí sa denne úprimne modlia za spásu ľudí (vôbec sa mu nečudujem, pápež vedie ľudstvo do zatratenia a ateistom je to jedno, na nich sa nemôže obrátiť) a prosí ich, aby varovali ľudí....
treba rozhodne premyslieť svoju budúcnosť, ten čas už takmer nie je, treba okamžite konať...
a viem na čo myslíš, mali by ma za blázna, keby teraz Ježiš Kristus hlásal, tento svet by ho znova zabil, mocní tohto sveta Boha nepotrebujú, prekáža im v ich dobyvačných plánoch zotročiť ľudstvo...
ak si pokrstený si synom Cirkvi svätej, si dieťaťom Božím a aj keď si sa vzdal Božej lásky, *Boh ťa zachráni ak úprimne pár slovami oľutuješ svoje doterajšie konanie, sprav to a nadobudneš 100% istotu, že Boh ťa zachráni a prídeš pod Jeho strechu nech by sa ti už čokoľvek stalo...
určite nájdeš v duši pokoj, nepredstaviteľná Božia láska naplní tvoj život, lebo Ježiš nás miluje a chce, aby sme mu Jeho lásku opätovali, On nás potrebuje....
si dobrý, citlivý chalan, pozorujem ťa priebežne, počúvni ma, týmto činom, vykonáš to najdôležitejšie pre seba - pre svoju dušu čo si len mohol vykonať vo svojom živote, nič dôležitejšie práve teraz v tomto svete neexistuje...
@tangerina
prečo toľko irónie moja zlatá , každý si nesieme svoj kríž, či ty máš už v živote vyhrané, nič ti nechýba, si šťastná, si zdravá a aj vzťahy s ľuďmi máš pekné?
ja som mal to "šťastie" a bol som už v nebi a spoznal som Ježiša, ktorého som predtým zo svojho života odkopol...
On nás miluje a dáva každému možnosť, aby ho prijal, On chce byť milovaný, On chce, aby každý po smrti našiel u neho nový domov, kde už nebude smrti, bolesti, láska, taká skutočná, nefalšovaná...
a na invalidnom som nie z dôvodu, že mi "hrabe", ale preto, že som v eu databáze čakateľov na nové srdce...
moje dni sú už zrátané ak nepríde k transplantácií, ale som aj pripravený odísť ak to bude vôľa Božia, veď kde mi bude lepšie ako tam hore medzi svojimi...
a tieto slova sú adresované všetkým...
vážte si ľudia, že ste zdraví, šťastní, že môžte slobodne chodiť po uliciach bez násilia, sú to dary Božie,...
v mihu oka sa môže každému zmeniť život a potom vám ostanú iba oči pre plač a večná otázka tohto ľudstva "prečo práve ja"...
preto, že ste sa obrátili ku svojmu Stvoriteľovi chrbtom...
Pán s vami, milujem vás.
@marcello111 veď iba som sa pýtala...
lebo aj s tými halucináciami by si mal teda za niekým zájsť, to nie je sranda (a boh ti nepomôže, na svete sú milióny ľudí, ktorým nepomohol..)
mňa vždy rozplače pohľad na starých ľudí, ktorí nejakou formou ticho trpia.. :S inak ma vie rozplakať, keď na mňa niekto kričí, ale to je skôr nejaký obranný reflex alebo čo, no nenávidím ho, lebo potom akákoľvek moja reakcia nikdy viac nebude pôsobiť rozvážne a dospelo, i keď v hlave vidím všetko triezvo a jasne
Pise sa rok 2016, plakat je prirodzene. Obdobie temna sa skoncilo, ale tiene citovej nezrelosti a inteligencie este stale na nas doliehaju. Napriklad vo forme, ze placu len slabi ludia, alebo, ze city treba ignorovat, lebo to robia len slabi ludia. Emocionalne vyspely jedinec si vie pripustit, ze nieco nie je v poriadku. Vie, prejavit svoje city a tak, ako hned, ktory by sa mal ventilovat, nie je zdrave zadrziavat ani plac. Kto zije v uponahlanom svete, kto ignoruje vlastne potreby kvoli kolektivnej dynamike, ten sa zrieka svojho vlastneho ja. Clovek by nemal zit s tym, ze sa nestara o seba a ani o svoje emocie. Z toho vznikaju rozne civilizacne choroby a vtedy sa clovek pyta, ze ako sa to mohlo stat. Takto! Kto ignoruje seba, toho nikto nevyslobodi z vlastnych potrieb. Plac uvolnuje, oslobodzuje, cisti... a teda aj chrani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a pocítil som na duši nesmierny smútok, ktorý bol tak veľký, že som to nevydržal a plakal som...
maximalne slzy v ociach, ale plakat uz neviem
Jarko je to zlé, veľmi zlé vo svete, obávam sa, že toho plaču bude strašne moc už čoskoro počuť...
Boh sa obracia na mnohých, ktorí sa denne úprimne modlia za spásu ľudí (vôbec sa mu nečudujem, pápež vedie ľudstvo do zatratenia a ateistom je to jedno, na nich sa nemôže obrátiť) a prosí ich, aby varovali ľudí....
treba rozhodne premyslieť svoju budúcnosť, ten čas už takmer nie je, treba okamžite konať...
a viem na čo myslíš, mali by ma za blázna, keby teraz Ježiš Kristus hlásal, tento svet by ho znova zabil, mocní tohto sveta Boha nepotrebujú, prekáža im v ich dobyvačných plánoch zotročiť ľudstvo...
ak si pokrstený si synom Cirkvi svätej, si dieťaťom Božím a aj keď si sa vzdal Božej lásky, *Boh ťa zachráni ak úprimne pár slovami oľutuješ svoje doterajšie konanie, sprav to a nadobudneš 100% istotu, že Boh ťa zachráni a prídeš pod Jeho strechu nech by sa ti už čokoľvek stalo...
určite nájdeš v duši pokoj, nepredstaviteľná Božia láska naplní tvoj život, lebo Ježiš nás miluje a chce, aby sme mu Jeho lásku opätovali, On nás potrebuje....
si dobrý, citlivý chalan, pozorujem ťa priebežne, počúvni ma, týmto činom, vykonáš to najdôležitejšie pre seba - pre svoju dušu čo si len mohol vykonať vo svojom živote, nič dôležitejšie práve teraz v tomto svete neexistuje...
chcel by si?
potom si prečítaj Bibliu...
potom si pozri toto, to hádam dokážeš par minút...
a ma pochopíš
Ale rozslzim sa hocikedy kvoli hocicomu, uplna padavka som
(či to pre toto si na invalidnom, že?!)
prečo toľko irónie moja zlatá , každý si nesieme svoj kríž, či ty máš už v živote vyhrané, nič ti nechýba, si šťastná, si zdravá a aj vzťahy s ľuďmi máš pekné?
ja som mal to "šťastie" a bol som už v nebi a spoznal som Ježiša, ktorého som predtým zo svojho života odkopol...
On nás miluje a dáva každému možnosť, aby ho prijal, On chce byť milovaný, On chce, aby každý po smrti našiel u neho nový domov, kde už nebude smrti, bolesti, láska, taká skutočná, nefalšovaná...
a na invalidnom som nie z dôvodu, že mi "hrabe", ale preto, že som v eu databáze čakateľov na nové srdce...
moje dni sú už zrátané ak nepríde k transplantácií, ale som aj pripravený odísť ak to bude vôľa Božia, veď kde mi bude lepšie ako tam hore medzi svojimi...
a tieto slova sú adresované všetkým...
vážte si ľudia, že ste zdraví, šťastní, že môžte slobodne chodiť po uliciach bez násilia, sú to dary Božie,...
v mihu oka sa môže každému zmeniť život a potom vám ostanú iba oči pre plač a večná otázka tohto ľudstva "prečo práve ja"...
preto, že ste sa obrátili ku svojmu Stvoriteľovi chrbtom...
Pán s vami, milujem vás.
lebo aj s tými halucináciami by si mal teda za niekým zájsť, to nie je sranda (a boh ti nepomôže, na svete sú milióny ľudí, ktorým nepomohol..)